| zattech a întrebat:

Acum ceva timp am luat permisul și eu cu iubitul meu tot căutam mașini pentru mine, din acelea mici (Vw polo), iar el mi-a luat un Smart ForFour 2005 pe o culoare de gri deschis. Mașina nu arată atât de bine vizual, dar merge perfect. Vi se pare că arată rău pentru o fata? Am auzit denumiri de 'conserva'...

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Acelasi iubit cu care vroiai sa o termini anul trecut in septembrie?

| darrio2007 a răspuns:

Este o masina draguta pentru tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea conteaza cum arata, ideea e ca e o masina foarte nesigura.

| zattech explică (pentru suntserios):

De ce spui asta?

| suntserios a răspuns (pentru zattech):

Daca tu te simti in siguranta intr-o masina in care la impact este la 10 cm de masina care te loveste e ok. Eu unu nu m as simti

| mihai69 a răspuns:

Are importanță cum e văzută de străini, sau cum îți faci treaba cu ea?!?
E o mașină ideală pentru oraș sau drumuri nu foarte lungi.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Toate mizeriile fumeginde pe patru roti sunt niste conserve. Stai linistita, care e problema la cum cred altii ca arata? P.S. Subscriu la ce zice colegul @suntserios - e buna ca nu te ninge, nu te ploua, in rest are structura de resistenta ca un Trabant. Cred ca si alea erau mai sigure. Atita vreme cit nu esti implicata in vreun accident, toate bune.

| Liviu a răspuns:

Si eu am o 'conserva' din 2005, rennault, dar imi fac treaba cu ea. Majoritatea care rad si spun ca 'ai conserva', ori le miroase mana a bara de autobuz, ori nu isi permit sa isi intretina masinile pe care le au. Lasa, noi sa fim sanatosi cu conservele noastre

| zattech explică (pentru Liviu):

Ai mare dreptate! Mulțumesc!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu acum inveti sa conduci. Stai sa vezi cum va arata dupa cateva luni.
La prima reparatie mai majora, poti sa o vopsesti toata in alta culoare. Costa vreo 4000 lei
https://vopsitorieautobucuresti.ro/calculator-preturi/

| siriusblack98 a răspuns:

Pe tine ar trebuie sa te intereseze strict cum merge si cat de fiabila este, atat. Asa si eu mi-am luat o skoda fabia 1.4 diesel in 3 pistoane varianta break cand mi-am luat permisul acum 8 ani si inca o tin (e din 2007). Bineinteles ca si pe a mea au numit-o unii conserva ca desi break, e micuta fiind varianta fabia si n-are nici 70 de cai putere dar merge absolut impecabil, consuma foarte putin si este usor de intretinut ca e ieftina la piese asa ca parerea lumii e irelevanta cat timp nu-mi platesc ei impozitul, asigurarea, ITP ul, rovigneta si piesele + motorina.

| wildthing a răspuns:

Mie mi se pare o masina frumusica...si nu vad de ce nu s-ar potrivi unei fete.

| zattech explică (pentru wildthing):

Mulțumesc ????

| wildthing a răspuns (pentru zattech):

Ma intrebi? tongue

| Kufu95 a răspuns:

Nu înțeleg de ce te-ar interesa ce părere au ceilalți? ție să îți placă ca aspect. Cât despre cum merge, asta contează cel mai mult și să fie sigură.

Răspuns utilizator avertizat