Poate ar fi trebuit sa nu iei masina, esti incepator si conditiile de trafic nu-ti sunt prietenoase, lipsa de experinta si-a spus cuvantul!
Acum, ii spui tatalui, iti recunosti va, ca un barbat ce esti!
1 la mână nu sunt începător, am aproape 2 ani de când conduc fără amenzi sau alte mașini sparte sau orice altceva, asta cu pragu e ceva nou pentru mine și DUMNEZĂU mamii lor de grămezi... nu o putut da duhu sfânt 40 de grade ca anul trecut să nu fie nici-o grămadă de zăpadă?
Uite ce trebuie sa faci.Te duci la taicatu, si ii arati ce raspuns ti-a dat Gretta si cu siguranta o sa te ierte, mai ales cand o sa vada ca esti barbat si recunosti cai gresit.Adica comentariu lui Gretta sigur o sal mai inmoaie zic eu, acum pe bune sincer nu glumesc. dar pot sa rad sa ma amuz ce fel ai povestit.Esti funny
Adevaru-i ca Gretta este un adevarat izvor de intelepciune.
La 1 an si un pic experinata de sofat, esti inca incepator, chiar daca iti place sa crezi ca nu mai esti, ceea ce s-a intamplat ieri cu masina, este taman din lipsa experientei!
Nu-i nimic pana la urma, este doar un fier care se repara, bine ca nu ai avut tu accident, bine ca nu ai patit nimic!
Adevăru-i că ai dreptate, dar mare lucru nu puteam pății că, doar la plecarea de pe loc s-a întâmplat catastrofa, dezastrul, carmagiul sau oricum ar fi... futu-i maica măsii de mașină ce ciudă mii,
Dupa limbajul pe care il folosesti numai om linistit nu pari. Cand ai tras pe dreapta nu ai vazut langa ce ai parcat? Nu inteleg ce ajutor vrei. Va trebui sa ii spui tatalui tau si sa suporti consecintele. Nu o poti repara fara stirea tatalui tau. Iti va pune o mie de intrebari in legatura cu masina.
Deci am văzut lângă ce am parcat da să îți spun sincer, am uitat că e acolo, nu am văzut-o în ohlindă că era mică exact cât să-mi ajungă la prag oricum știre de ultimă oră, tata a văzut și a zis în felul următor " dacă ești prost de mic, când ești mare numa te joci" red că o meritam din plin
Hai ca esti foarte amuzant. Bravo.
Titanic, varianta cu masina. Ca deh, un bloc de gheata e invizibil, apa fiind transparenta.
Mama deci ce folositor ii raspunsul ăsta! așa o să fac!
Stiu, nu? Ar fi trebuit sa cer si bani pentru sfatul asta. A fost prea amuzant felul in care ai povestit, n-am putut sa ma abtin, scuze
Acuma asta e. Shit happens. Te duci la un service tinichigerie-vopsitorie, il indreapta, se revopseste si drum bun
Asta daca nu poti/vrei sa stai cu el asa.
M a amuzat tare intamplatra ta. ) am vazut pe Facebook un filmulet in care era lovita partea din dreapta jos....lovita....era indoita calumea si s-a turnat apa fierbinte. Si a revwnit in cateva momente. Nu stiu daca te va ajuta dar macar am incercat ))
Parcă mă și văd pe mine cu oala cu apa fierbinte și rugăciuni că poate se îndreaptă la loc
Te alarmezi de parca aia avea un Rolls luat cu ultimii bani, schimba pragul si aia e.
Cred ca cel mai bine e sa te intorci la zapada inghetata bocna si sa dai cu pragul masinii in sens invers pana se indreapta! Sa imi spui daca ai reusit
Mă întorc la zăpada repectivă și ii f*ut un cap de se sparge instant și de la lovitură am să tot mut planeta 20 de metri mai încolo, așa ca fapt divers
Cred ca cel mai bine e sa te intorci la locul cu zapada inghetata si sa dai cu pragul masinii in sens invers pana se indreapta! Sa imi spui daca ai reusit
Eu zic sa pui o patura peste locul unde ai lovit masina, incercand sa il acoperi din pling. pentru un rezultat mai bun ai putea sa folosesti o patura de culoarea masinii. sigur nu o sa observe nimeni!
Pătură zici? Mai bine pun un ziar cu Elodia peste mașină sigur ii distrage atentia lui tata mai mult ca pătura
Sarbu_Bogdan_Paul_ întreabă: