Nu ei sunt de vina si cei care ii feresc. Am avut timp de 3 ani un proces fiindca am calcat cu tirul un dobitoc de bani gata cu un S class in 2003, eu mergeam regulamentar si cu 50 la ora si dupa aia tot pe mine vroiau sa ma scoata vinovat pentru viteza, dar le-am demonstrat fizic impulsul=masa * acceleratie la procurori, si ca nu aveam cum sa am un impuls atat de mic la o viteza mai mare de 60 km/h din calcule unde am calculat cu cifrele rotunjite nu cu cifre exacte si tot a iesit ca mergeam mult sub viteza maxima (Avea voie 90 si eu aveam 50), apoi ca nu am dat prioritate desii eu tineam drumul, apoi ca am vrut sa depasesc doar ca era sunt fiind niste lucrari in stanga si nu aveam unde sa ma duc sa depasesc, deci intr-un final cand au vazut ca nu au chair nici o sansa m-au lasat in pace. Dobitocu a venit dupa camp de unde oprise cu una, si sa franez eu cica, dar eu cu tiru si cu 22 de tone in spate automat nu am mai putut sa franez mai ales pe o distanta atat de scurta, nici nu m-am chinuit prea mult si nu l-am omorat fiindca a sarit de sub roata in santul din standa dar a stat destul de mult in spital, vreo 8 luni si masina facut zob evident. Daca toti ar face asa si i-au da cu capu de toti peretii am scapa de ei!
Cine are bani sa mituiasca magistratii scapa fara puscarie cine e sarac la racoare ani grei, un caz asemanator s-a produs in Franta acum 2 zile (fara victime). Erau 2 mascati care au oprit un trailer cu gaze lacrimogene si l-au furat (in remorca avea 6.000 de jocuri xbox 360 si PS3 Call of Duty modern warfare 3 si 400.000 de accesorii care erau cu jocurile.
theStar întreabă: