Cati km faci pe an, drum national sau oras, pentru ce iti trebuie, drumuri scurte sau lungi? Iti recomand un 320 din 2005/7 mai ieftin si oricum prima masina s-ar putea sa aiba mult de suferit pentru ca e prima.Honda Civic mi se pare geniala pentru tineri, una din 2010 aia cu evacuari triunghiulare.Passat CC ar mai fi
Dupa parerea mea, eu as merge pe varianta bmw-ului.e un pic mai scump decat audi dar consuma si mai putin, accelereaza de la 0-100 in 7 secunde si e foarte confortabil..asta e parerea mea..sau daca nu te-ai hotarat care dintre ele vrei sa o cumperi, ti-as mai recimanda o masina tot germana..este virba de Opel Insigna 2008. e foarte buna, consuma putin(depinde de ce motorare), arata bine si e si mai iieftina..are si navigator la bord.e o masina pentru tineret..gandeste-te si succes!
Bun deci ai 18 ani, si vrei sa-ti cumperi prima masina. Totul bine dar nu-ti trebuie din prima o masina asa scumpa. Te-ai gandit daca o lovesti, sau faci accident cu ea? pierzi 14.000 euro din start... pentru prima masina iti recomand ceva mai "usor" un audi a4 2002 - 2003, sau o dacia logan. dupa care urci mai sus