Daca pui mana serios si Inveti toata Legislatia Rutiera din scoarta in scoarta, vei vedea ca poti raspunde corect la toate chestionarele.
Raspunzand dupa ureche, fara sa cunosti legile, este evident cati se par incorecte de aceea este vital sa inveti intai legislatia si apoi sa te apuci de chestionare, ca altfel pici sala.
Nu prea citesc carti, nu am citit nicio carte in viata mea, am citit totuși codul dar vreau un site unde sunt întrebări 100% corecte și TOATE întrebările de la sala
Atunci uita de permisul auto, ca de nu citesti toata legislatie rutiera nu ai nici o sansa sa rezolvi chestionarele si sa iei sala si evident eprmisul auto.
Intreaba-ti instructorul unde se afla legislatia rutiera si chestionarele, ca s-au modificat ceva legi.
Faza e ca eu am citit codul rutier dar nu știu concret de unde sa fac teste ca am auzit ca nu sunt site-uri bune
Intreaba-ti instructorul cu care faci orele de conducere, ca el trebuiii sa-ti dea toata informatia.
Ori intreaba profesorul cu care faceti orele de legislatie rutiera, care va preda la cursuri si va explica totul, ca ei sunt in masura sa-ti spuna exact ce site este cel mai nou, cuprinzand si modificarile legale din ultimile 6 luni.
Site-ul DRPCIV are intr-adevar cateva raspunsuri gresite, NU MULTE.
Vreo 4-5 intrebari au raspunsuri gresite dintre toate variantele de acolo.
Ca sa te invete sa gandesti, nu doar sa tocesti pe de rost raspunsurile.
Daca cunosti legislatia, o sa le descoperi cu siguranta, pentru ca sunt evidente.
Scoala-rutiera are la fel cateva raspunsuri gresite, si din acelasi motiv.
Iar cum acestea 2 sunt cele mai mari si mai serioase portaluri de teste, mult succes daca cauti alte obscuritati, ce probabil nu sunt bine intretinute si actualizate, si pot contine si mai multe greseli.
Școalarutiera și site-ul DRPCIV, varianta oficiala, adică aceasta
https://dgpci.mai.gov.ro/dlexam
Nu cred ca exista vreun site care sa aiba toate raspunsurile corecte. in plus au bagat acum foarte multe intrebari pentru ca s-a schimbar codul