Banuiesc ca este din hartie filtrul tau...suflal cu un compresor da vezi sa nu fie asa mare puterea de suflare a aerului sau daca nu ai un compresor scutural de perete ca nu se rupe. Funda?
Intr-o oarecare masura da. Insa nu multi, 1 sau 2 cai care sunt aporape insesizabili la o masina si de cele mai multe ori nu se pot valorifica datorita stilului de condus. Cu alte cuvinte, numai un sofer experimentat si care stie ce face la volan ii va putea exploata. Datorita priceperii la volan se pierd zeci de cai la o masina si aici vorbesc de secundele in plus sau in minus obtinute la o cursa pe circuit. Cu un filtru sport ceva ce cu adevarat vei putea sesiza este sunetul usor de turbo care se va auzi sub capota.
Asa este, castigi cativa caluti, si nu mai este nevoie sa-l schimbi.Se poate spala.
Salut! Acum cateva zile am vrut sa fac si eu aceasta imbunatatire dar am ajuns la concluzia ca nu se merita.Da iti ofera cativa cai in plus si daca ai toba sport ai mai multi dar este degeaba nu se simte nici o diferenta si costa si o gramada de bani.Parerea mea e sa il cureti pe cel stock sau cumperi altul.
Tot la aceasta concluzie am ajuns si eu de curatat cu ce se poate curata totusi?
Banuiesc ca este din hartie filtrul tau...suflal cu un compresor da vezi sa nu fie asa mare puterea de suflare a aerului sau daca nu ai un compresor scutural de perete ca nu se rupe. Funda?
anonim_4396 întreabă:
skate19 întreabă: