| MyName_4993 a întrebat:

Am auzit ca poti sa iei permisul de conducere de la 16 ani e adevarat?

32 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Sper sa nu fie vreodata adevarat si in Romania. Sunt si asa destui pusti pe sosele.

| sorin a răspuns:

Il poti lua dar poti conduce urmatoarele vehicule:SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti având masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h;

| jocnecurat a răspuns:

Daca vi in America... DA! si probabil cateva tari Europene...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Poţi să îţi iei permisul pentru categoriile a1 şi b1. Pentru celelalte poţi doar după 18 ani, respectiv 21.

| alex_7264 a răspuns:

A1 de la 16 aniwinking adica motoare pana in 125 inclusiv 125winking

| florinel_8849 a răspuns:

La moped -

| costymaximus a răspuns:

De cind s-a dat legea asta? Mai bine sa se dea o lege ca permisul sa se elibereze de cind incepe copilul sa mearga pe propiile picioare!

| beny a răspuns:

Mai sincer la 16 ani categoria A1 motociclete sub 125cmc si B1 chiar nu stiu sa iti zic cred ca sub un anumit tonaj si cmc nu stiu big grin

| valy a răspuns:

Doar cei din strainatate.in romania nu se practica asa ceva.sunt altii care si la 30 nu sunt in stare sa conducawinking

| Dizzydizz a răspuns:

Da, in italia si alte tari.In Rom nuhappy

| alex:) a răspuns:

In alte tari da, da in romania nu in romania se ia de 18 ani

| cristiancristir a răspuns:

In Italia este vorba despre permis pentru scuter pe care il iau copii. Dar abia la 18 ani au voie sa conduca masini cu categoria B.In Romania nu am auzit de asa ceva. In Romania multi umbla oricum cu masinile de mici fara permis(plateste tata daca se intampla ceva).

| BuBuLyNa a răspuns:

Nu e adevarat doar minciuni la 18 ani

| Floreenofficial a răspuns:

Ai auzit tu ceva bun.Pentru nu stiu ce modele de vehicule se permite de la 16 ani dar nu stiu exact...sad, dar pentru masini normale trebuie sa ai minim 18 asta e sigur!big grin

| dragalasica a răspuns:

Nu, nu e adevarat. permisul il iei de la 18 ani, dar buletinul se ia de la 14 ani!

| Allegria a răspuns:

In America poatelaughing
la 16 poti sa mergi pe scuter

| rmx05 a răspuns:

E adevarat exista o subgategorie numita B1. Dar cu permis B1 poti s conduci doar un anumit tip de masini, cum ar fi microcar, care nu prind mai mult de 40 km/h si cost si foarte mult...nu se merita, si nici nu se gasesc astfel de masini in Romania. Singurul caz pe care il stiu e fiul lui Mircea Geoana care are 17 ani si conduce un fiat, nu stiu ce model, e adaptat special pentru B1...intereseaza-te pe google pentru mai multe detalii, dar iti zic din nou nu merita.

| Ofiintă a răspuns:

Da dar iei permisul la 16 ani si tzil dau la 18 ani
poti conduce la 16 ani un smart
dar mi se pare o mare prostie
smartul valoreaza f mult
si mai bine iti iau parintii o masina normala la 18 ani (cand va fi timpul) care poate fi parcata usor decat sa se grabeasca inca de acum sa-ti ia o masina din care sa scoata dublu din buzunar
si daca n-ai auzit cele mai multe accidente rutiere sunt provocate de incepatori!
Numai bine
pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, dar am auzit ca poti face scoala la 16 ani si dai examenul pentru permis la 18 happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Fals. Poți intra în posesia unui permis de conducere dacă ai minim 18 ani împliniți și în urma unui examen.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am auzi si eu asa ceva ss, da este adeavarat da nu mai stiu daca si anul acesta poti lua permisul de la 16 ani dar poti conduce o anumita masina tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e adevarat dar trebuie sa dai examen ca la 18 dar poti conduce doar un anumit tip de masina numit axim parca nu stiu exact dar se poate ca am citit in legislatie este data de 6 ani...asa ca nu mai spuneti ca nu cititi si dupa aia vorbiti...Bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in new jersey il poti lua la 14 ani dar acolo...in romania nu cred ca ar fi indicat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer.am auzit ca este adevarat dar decat categoria B1. sper sa fie asa pentru ca fiul meu are 15 si isi doreste foarte mult sa ia permisul

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Uita-te la TV.ai vaut cate accidente se intampla cu pusti care debia si-au luat permisul si le-a luat mami cu tati masina mai scumpa decat casa? Si uni mai vor si sa le de-a permisul de la 16 ani (nu ma refer, in special, la tine). Asa ca rezolvati cu accidentele si poate peste vreo 10-20 de ani vine si la noi legea astawinking

Răspuns utilizator avertizat
| adellina a răspuns:

Il poti lua de la 16 anihappy. apoi doar la 18 ani poti circula cu masina...

| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Poti lua permisul de la 16 ani pentru o categorie de masini, nu stiu exactstraight face
use google

| DTralala a răspuns:

Da, e adevarat! in Amerika. nu aiciwinking

| Roberto di Roma a răspuns:

Nu e adevarat