Citisem undeva ca se interpreteaza ca ''Fuga de la locul accidentului'
Si nedeclararea accidentului in termen de 24 de ore la Politie.
Bine, o zgarietura si un luat de vopsea nu poate fi numit accident dar.
In OUG 195/2002 (Codul rutier) prin accident se intelege altceva decat o zgarietura in parcare si nu este fuga de la locul accidentului.
Cum de ai luat permisul daca nu stii ca neanuntarea accidentului in termen de 24 ore daca nu se face amiabila inseamna suspendarea permisului?
Anuntarea accidentului care s-a soldat cu victime dar nu o zgarietura minora intr-o parcare din care au rezultat doar bunuri materiale.
Mai invata un pic de legislatie si incepe cu ART 79 si ART 100, alineat 3 paragraf g din codul rutier si pe urma mai iesi cu masina in trafic.
Cel mai probabil va primi amenda si va suporta consecintele.
Pana la urma si o zgarietura, sa fie, dar e 100 € de revopsit un element, plus ca sunt destule sanse sa nu mai iasa culoare cum a fost, dar daca totusi e o masina mai scumpa e o paguba destul de mare.
Cel putin aflii numarul de inmatriculare si ocazional te ocupi tu de masina respectivului.
Important ar fi sa suporte cheltuielile revopsitului(aripei)incearca poate obtii ceva dar nu cred ca se complica politia pentru atata.
Citisem undeva ca se interpreteaza ca ''Fuga de la locul accidentului'
Si nedeclararea accidentului in termen de 24 de ore la Politie.
Bine, o zgarietura si un luat de vopsea nu poate fi numit accident dar.
Se inteleg asigurarile, cel mai probabil intr-o intelegere amiabila.
Sincer in Romania nu stiu cum e ca nu stau acol si nici permisul nu l-am luat acol, dar aici si o simpla zgarietura si dai asigurarea sau daca e cum ai patit tu, il denunti si daca il prinde are de platit. oricum sper sa rezolvi ceva si daca legal nu, atunci vorba lu zukkest... ocazional te ocupibafta
De ce te-ai duce la politie pentru atat? Si nu cred ca s-ar alege cu nimic. E totusi o zgarietura doar
Zgarietura sau nu, e o avarie totusi pe care o suporti pe banii tai.
cosmindrx25 întreabă: