| Perdun_Vasile_1915 a întrebat:

Am cutie triptronic :automata, și semiautomata? întrebarea mea este:cum este mai bine pentru cutie sa conduci peautomat orisemautomat:cineva mi-a spus case strică mai repede daca conduc numai pe semiautomat mulțumesc și aștept răspunsuri

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Cutia se numeste tiptronic si nu triptronic.Este bine sa retii cuvantu corect.Conduci cum iti este mai bine tie, odata ce masina este facuta sa o poti folosi automat sau manual atunci faci cum doresti.
Insa deci transmisiile astea dau posibilitatea sa schimbi tu manual, in cazul in care nu accelerezi sau nu schimbi masina intra automat in modu automat, deci nu poti spune conduci nici semiautomat.Cel mai bine e sa folosesti pe auto, mergi mai lejer.Nu se strica nimic, daca ar fi sa se strice se strica oricm.
Transmisia aia se numeste tiptronic si atat, nu-i zice semi sau automata.Chestia aia ca schimbi tu sincer nu te ajuta cu nimic, ba mai rau as zice eu mai tare te incurca laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu a creat nimeni un.mod de exploatare la o cutie care sa o strice. Ai doua moduri, le folosesti cum. vrei si cand vrei