Pai.incearca sa iti gasesti pe altcineva, ea s-a gandit sa te trateze asa cum tu ai tratat-o. daca nu vrea sa va impacati nu mai insista, ea poate te crede un disperat.Trebia sa te gandesti bine inainte s-o inseli. Ea este foarte suparata si a vrut sa treaca peste asta.Eu cred ca nu mai vrea sa auda de tine si nu mai o intereseaza de tine.Gata,s-a terminat. Tu ai fost de vina. Si fii atent la gramatica.
Păi e simplu dacă ea e cu altcineva înseamnă că nu te iubeşte. Tu dacă ai înşelat-o înseamnă că nu o iubeşti. Ceea ce simţi tu acum e pur şi simplu furie, ai fost obişnuit să fi cu ea şi când ai realizat că ea are pe altcineva şi că nu-i mai pasă practic de tine ai ajuns în situaţia asta. Stai liniştit, o să te obişnuieşti cu nouă situaţie şi o să-ţi treacă. Sunt sinceră, nu zic asta din răutatea dar asta e adevărul. Baftă!
Ce ce ti-a facut e este corect. deoarece tu ai spulberat ceea ce era intre voi. ai inselat-o. ea nu ti-a facut asta. si stii tu cum e daca cineva sare o data gardul va incerca sa sara si altatdata. daca ea este cu altcineva asta nu inseamna ca neaparat nu mai tine la tine dar cu siguranta vrea sa uite de tine. si asa ca ea acum este cu altcineva si daca nu mai vrea sa fie cu tine nu mai incerca sa ii strici ei relatia in care se afla mai rau iti faci. pentru tine este cel mai bine sa cauti alta epersoana si sa nu uiti ce ai patit si sa fii fedel de acum inainte ca stii tu cum e nu mereu ti se acorda a doua sansa. eu sper sa iti revi si cu siguranta o sa-ti revi
Te-ai fript. Daca iubesti pe cineva si minti/inseli (depinde fiecare ce reguli are in cuplu), cam greu sa apari dupa, cand persoana a trecut peste, e fericita cu altcineva, si sa ceri iertare, o noua sansa etc. Ai 23 de ani. Esti tanar, ai timp din plin sa mai iubesti. Si poate inveti ceva din experienta asta.
Ce sfaturi vrei? Nu-ti dai seama ca ai gresit? Gata, vezi-ti de drumul tau, nu mai necaji fata, macar sa inveti ceva pentru viitor din acest esec si resemneaza-te momentan, apoi treci si cauta-ti alta prietena, poate macar acum o vei respecta. Nu stii povestea cu ata, care daca s-a rupt si ii faci un nod, nu mai este ca noua...asta e, trebuie sa recunosti ca ai pierdut.
Cand pierzi ce ai avut, incepi sa apreciezi cu adevarat.
Nu e usor, adevarul doare. Dar dupa fapta si rasplata. Sfatul meu este, daca o iubesti cu adevarat, sa iti ceri iertare si sa o lasi sa fie fericita. Tu nu ai fost in stare sa o faci fericita. Asta e o lectie dureroasa a vietii, pe care tu ai invatat-o din experienta, dar sunt sigur ca viitoarea prietena a ta, va fi si sotia ta pe viata. Si vei sti sa apreciezi o femeie. Sa nu uiti niciodata ca sunt niste reguli nescrise ale vietii, nu trebuie sa fii neaparat credincios. Dar trebuie sa fii corect! Mult succes cu viitoarea prietena, si fa-o sa fie mandra ca te-a intalnit!
Pe vremea mea era un cantec, cu tenta de manea, dar versurile erau interesante si mi-au ramas in minte:
Nu cata la dragostea pierduta,
Poti s-asculti de mine mai baiete,
Caci mai sunt pe lume multe fete
Care te iubesc si-apoi te uita.
Pfff... ai iubit o fata de 4 ani? PRIETENE zi-mi si mie unde ai gasit-o... de cateva luni caut un site bun de pedofilie!