Întrebare recomandată | MyLoveYAmY a întrebat:

Am luat carnetul de soferi (dupa atatia ani m-am decis)si ma gandeam sa imi iau un Opel Tigra ce parere aveti cine se pricepe la masini eu fiind fata si este prima mea masina.Mersi

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu cumpara masina veche inainte de anul 2000 pentru ca vei plati o noua taxa de 3000 de RON pentru poluarea CO2.

| RB26DETT a răspuns:

Din cate am auzit nu prea este stabila in curbe la viteza mai mare, eu ti-as propune sa iti iei un volkswagen polo cu motor 1.2 sau depinde de buget, daca stii ca ai mai mult de 4000 euro poti sa iti cumperi o masina destul de bunicica, nu prea recomand opel tigra, daca vrei neaparat opel recomand astra G hatchback, este foarte usor de intretinut. daca nu iti place te poti indrepta spre ceva de care nu te vei desparti niciodata, iti spun din propria experienta, asta daca iti plac masinile cu adevarat, volvo v40, o masina excelenta, promovata ca fiind cea mai frumoasa masina ai anilor 1996-2004, ai siguranta maxima, esti sigura ca Doamne fereste in caz de accident iesi din masina intreaga, are un design foarte atractiv, lux cat se poate de mult, comfort, comenzi foarte multe [ acum depinde ce cumperi, poti cumpara o masina fara cine stie ce comenzi], are un comfort impresionant, o stabilitate enorma in curbe si la drum lung, viteza maxima poate fi si 130 km/h la motoarele T4 [nu recomand pentru incepatori, au 200 cai putere] poti sa te indrepti spre o masina cu motor diesel 1.9. ai cam 100 cai putere si dieselul este foarte usor de condus.

| JulyStorm a răspuns:

Nu ti-as recomanda Tigra. are garda f joaca, consumul mare, fiind o masina sport este rigida, iar piesele sunt mult mai scumpe decat la alte masini.
Eu mi-am luat un Ford Ca pentru inceput, dar am avut in vizor si alte masinute mici si usor de manevrat (VW Polo sau Lupo, Opel Corsa - daca iti place forma, Nissan Micra, Peugeot 107, etc).

| ovidiu8msn a răspuns:

Prietenul unui coleg de liceu avea. Si era multumit de ea. Este cam joasa dar fuge binisor si sta destul de bine in curbe. In orce caz, sa nu te grabesti cand iti iei o masina.

| Tiby49 a răspuns:

Un peugeot 307 pe la 3500 euro cu putini km fara accidente de prin 2004-2005 asta iti trebuie tie :D http://www.autovit.ro/peugeot-307-C27699476.html

| ici3 a răspuns:

Opel Tigra, este o masina veche, buna(la vremea ei), sport, de fite, SERIE SCURTA, la care nu vei mai gasi piese foerte ieftine(farurile sunt doar originale-la 700-800lei bucata, daca nu le iei de la SH) pe partea de caroserie, mai greut cu piesele, nu prea la mai are nimeni pe stoc.Bafta

| ionut671 a răspuns:

Mai sunt bunisoare dar cand se strica aste e greu eu as prefera un bnw 316 kupe sau 318 ceva mai nervos

| mihaystills a răspuns:

1 Scuze pentru corectare dar de scria,, Am luat'' si 2 depinde ce model recomand o alta masina fiindca opel tigra modelul mai nou are decat 2 locuri asa mai bine ce ai spune de un Renault Coupe, Opel Astra GTC