| Melintealin08 a întrebat:

Am luat din neatenție piciorul de pe ambreiaj când dădeam cu spatele și a murit motorul fapt pentru care a făcut un zgomot urat și din acel moment nu am mai putut baga în marșarier și când bag în a 3 și a 4 a se aude ca un arc si un carait ceva. Nu-mi prea dau seama, s-a confruntat cineva cu asa ceva sau știe dacă s-a dus cutia și trebuie sa o schimb? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Transmisia nu se strica atat de usor. Banuiesc ca a fost doar o coincidenta intre stangacia pe care ai facut-o, si defectiune.
Este posibil sa fi cedat ambreiajul sau timoneria.

| Melintealin08 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Da pai nu mi s-a întâmplat niciodată sa mi moara motorul în marșarier nu stiu unde eram cu capullaughing
Probabil sa ai dreptate cu timoneria când calc ambreiajul nu scoate nici un sunet. bănuiesc ca dacă se auzea ceva era de vina ambreiajul?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Melintealin08):

Nu e neapărat să se audă ambreiajul, poate fi defect și fără a face gălăgie.

| Melintealin08 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am fost la service și mi-a zis ca e ambreiaj ul, acu merge sa bag în marșarier doar ca schimbarea vitezelor se face mai greu și când bag într o viteza se aude un bazait/barait.mi-a zis ca mai pot merge cu ea ca e începu de moarte la ambreaj.dar o sa l schimb ca am de mers mult cu ea luna asta sa nu ma lase pe drumuri

3 răspunsuri: