Cand ti se va suspenda permisul, vei vedea ce vei plange, ca abtinutul asta este legat de creieras si de LEGE pe care o incalci.
Sa dea dumnezue sa nu omori pe cineva, ca limita aia de viteza este pusa acolo cu un scop, nu ca sa te tina pe tine din accelerat in zone populate.
Invata sa respecti legea, ca ori ajungi in scaun cu rotile pe viata, ori omori pe altineva!
Nu stiu sincer cum ai luat permisul de conducere daca pentru tine legea aia nu inseamna nimic si tu raportezi totul la alti imbecili care merg mai tare ca tine.
Legea este lege pentru toata lumea si NU se merge mai incet si nici mai tare, ci exact cum este limita afisata pe strada aceea. daca scrie 50km/h apai nu ai voie sa depasesti 50km pe ora.
"in zonele cu 50 km h limita eu merg cu 80 la ora"
lua-ți-ar permisul să ți-l ia!
Cand am luat permisul ma credeam superman. Condusesem destul de mult fara permis, legal, ca sa nu atrag atentia.
Cu permis m-am aruncat in cateva depasiri idioate, pe care era sa nu le mai termin, apoi imi venea sa ma bag cu capul in pamant.
Dupa ce m-am obisnuit cu ideea de a avea permis, mergeam legal in localitati.
Acum, la 10 ani de permis, merg foarte foarte prudent in oras, in zonele cu pericole (fac coada), iar unde stiu ca e sigur... Cat poate masina.
Ca incepator este foarte periculos sa mergi cu 80 in zona de 50, pentru ca nu ai reflexul de a incetini pe langa pietoni sau masini care ar putea schimba directia. Conduita preventiva este 0 la un incepator, nu are cum sa previna comportamentul unui sofer neatent sau caruia ii vine din unghiul mort, necunoscand aceste situatii.
Nu te baza pe ceilalti soferi, ca toti gresim la un momentdat, si trebuie sa lasam loc cat sa ne putem evita.
Conduc de mai bine de 35 de ani.
Din care 20 ca profi.
Viteza e buna unde ai loc dar si ceva experienta.
Toti ne credem nemuritori cand suntem tineri.
Sfat... las-o mai usor la inceput.
Da-i tare, ca nu sti cat o sa mai ai permis de conducere si nu stii cand o sa intri in puscarie sau in mormant si o sa scape lumea de un idiot.
Ar fi bine sa conduci LEGAL!
Vrei sa pierzi permisul la fel de repede? Sau poate chiar sa faci un accident cu urmari grave? In puscarie nu vei mai avea ce face cu permisul auto.
Am vrut sa sustin parerea Jassminei cu un vot pozitiv dar am costatat ca ma ignora doamna.
As putea sti care ar fi motivul?
Aberează în 60% din situații și nu acceptă să i se atragă atenția.
Și pe mine mă ignoră, naiba mai știe de ce.
Tu faci ce vrei cu viata ta. Am avut o ruda care a murit intr-un accident in care ea mergea regulametar dar un teribilist ca tine a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens. Si ea si celalalt softer au murit.
Vezi a nu-i normal ce faci le pui altora viața in pericol din cauza ca ești maniac de viteza controlezate nu-i normla deloc
Sunt foarte putini conducatori auto care respecta strict viteza legala in localitate intotdeauna, sigur cei de peste 80 ani . Sigur daca vad o autospeciala de politie reduc la 50/h dar in rest cam la 60-65/h, depinde si de trafic.
anonim_4396 întreabă: