| Theo94 a întrebat:

Am luat permisul in 2013 si nu am mai condus de atunci, credeti ca ar trebui sa mai iau niste ore de practica sau pur si simplu sa exersez pe orice masina, de ex. sa-mi cumpar una si sa o folosesc si imi voi recapata abilitatile?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti merge cu cineva intr-o zona linistita pentru reobisnuinta, asteapta sa treaca epidemia prima oara

| sierra1 a răspuns:

Nu e după cum credem noi, e după cum TU ți-ai păstrat deprinderile sau nu. Iți iei mașina dacă ai nevoie, nu pentru ""exersare", nu?

| Theo94 explică (pentru sierra1):

In viitorul apropiat nu as vrea sa-mi iau masina, dar m-as angaja ca sofer.

| sierra1 a răspuns (pentru Theo94):

Cum vrea domnia ta, așa faci

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu niște ore de practică îți verifici deprinderile, le reînoiești, îți recâștigi încrederea în tine la volan. Astfel eviți posibile accidente.

| anonimg a răspuns:

Scolile de soferi pun la dispozitie si serviciile de improspatare a cunostintelor practice si teoretice, fara a fi nevoie de examinare.
Le recomand. Pentru ca este suficient o singura data sa se puna piciorul gresit pe o pedala, sau sa nu se puna atunci cand este nevoie.

| SilentRain a răspuns:

Da trebuie, sa iti amintești puțin

| Sofer a răspuns:

Poți alege sa îți niște ore de condus cu un instructor profesionist sa te obișnuiești cu pedalele și cu mașina.

| DeeaCarmen a răspuns:

Cred ca este foarte necesar sa mai iei niste ore de condus.
Exista multi instructori care stiu de aceasta situatie ca sunt persoane care nu au mai condus o vreme.