Salut, pentru o masina inmatriculata in Italia poti cauta o asigurare online.
Cauta pe urmatoarele site-uri si vei vedea ca poti economisi chiar 300 de euro:
www.conte.it
www.dialogo.it
www.assicurazione.it - comparator al unui broker de asigurari
www.tuopreventivatore.it - comparatorul oficial al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor din Italia
Daca nu te descurci, te pot ajuta. csnww@libero.it
Mihai
Nu poti sa platesti asigurarea in Romania. Eu am o masina inmatriculata in Bulgaria si luna trecuta am fost si mi-am platit toate taxele inclusiv asigurarea acolo.
Nu cred ca se poate. Exista posibilitatea sa fie(nu stiu ce ai auzit) insa este foarte improbabil. Inmatriculeaz'o in ungaria sau bulgaria, daca chiar nu vrei in Romania, insa in Italia e cam greu(parerea mea). Sa ne spui si noua daca gasesti cumva ca am si eu nevoie pentru un prieten, cu o masina inmatriculata in Olanda. Bafta si mersi
Eu am auzit doar de masinile inmatriculate in Italia, ca ar exista o banca romano-italiana care face si asigurari.
@Mihai,ideea este excelenta, insa exista o problema! Ei trimit asigurarea acasa!(care casa?).Pe teritoriul Italiei! Iar eu am nevoie de ea in Romania!
Asa raman la asigurarea pe care eu o aveam deja in Italia! O reinnoiesc si gata!
Salut, pentru o masina inmatriculata in Italia poti cauta o asigurare online.
Cauta pe urmatoarele site-uri si vei vedea ca poti economisi chiar 300 de euro:
www.conte.it
www.dialogo.it
www.assicurazione.it - comparator al unui broker de asigurari
www.tuopreventivatore.it - comparatorul oficial al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor din Italia
Daca nu te descurci, te pot ajuta. csnww@libero.it
Mihai
Si anumite banci au divizia lor de asigurari. De exemplu, cea a bancii Intesa San Paolo- care este si in Romania are aceasta divizie in Italia: www.eurizontutela.it unde poti face o simulare online pentru RCA.
Buna tuturor. Exista o solutie 100 % ok pentru problema ta, Mihaela32.
Prelungiri:
- Asigurari
- I.T.P
- Procuri
- Contracte vanzare - cumparare
- Tablite de inmatriculare
Prelungirile se fac pentru urmatoarele tari:
Anglia, Austria, Belarus, Belgia, Canada, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Ucraina, Ungaria. CELE MAI MICI PRETURI!
Cer si ofer seriozitate si discretie maxima!
Contact
Telefon: 0741.705.765
Yahoo ID & MAIL: acte_auto00@yahoo.com
Iar pentru cei care intampina aceeasi problema pentru Bulgaria exista si aici o solutie.
Exectuez pentru masinile inmatriculare in Bulgaria:
- Asigurari
- ITP
ATENTIE!
Efectuez 100 % LEGAL ITP fara sa mergeti cu masina in Bulgaria!
Cristi Neagu
Tel : 0741.705.765
Yahoo : acte_auto00@yahoo.com
Va doresc o zi buna tuturor!
Poti fi contactat?
0721448989