Daca e din fabrica, masina a fost omologata cu tot cu folii, desi inclin sa cred ca nu sunt folii, ci geamuri ionizate.
In CIV nu se mentioneaza folia sau geamurile ionizate.
Daca sunt montate din fabrica inseamna ca sunt omologate,uitate mai atent in cartea de identitate daca e cuprins acest fapt. Totusi daca nu au omologare si nu deranjeaza cand conduci masina mergi la RAR si omologheazale, e pacat sa le dai jos, atentie daca te depisteaza politia rutiera iti retine talonul masinii.
Vezi ca se poate aranja si la statiile ITP. Daca cunosti pe careva se rezolva foarte usor si ieftin!
Dac sunt din fabrica si este inscrisa masina inseamna ca sunt omologate, iar pe fat vizibilitate este de max30% pe laterale fata si max80% pe spate luneta si laterale. cum ai inscrisa masina? ca ai dus-o la RAR pentru indentificare,.
Daca geamurile din fata laterale nu sunt deloc cu folie sau ionizate nu este nici o problema dac asa a venit masina din fabrica
Pe geamurile laterale spate şi pe lunetă poţi să aplici folie oricât de închisă, cu condiţia să fie omologată RAR. Nu există nici-o lege care să îţi interzică acest lucru.
Am pe portierele din spate și luneta, iar când am facut RAR-ul nu am avut nici o problema, dar nu am omologare.Nu-i trecută in cartea tehnică.