| pna a întrebat:

Am nevoie cat mai repede de o parere: w polo-2003-145.000 km,motor 1, 4 pret in jur 2300 euro negociabil
opel corsa 2005-95.000 km, motor 1.0 + genti la roti,distributie pe lant, computer bord=2300 euro neg. ce sa aleg?,as avea nevoie de ajutorul dvs,fiindca ambele variante sunt bune,abele masini au si avantaje si dezavantaje in asa fel incat sa nu stiu ce decizie sa iau, ajutati-ma va rog.

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Polo 1.4 are motorul prea mare. Fuge de te sperii, dar consuma mult, iar senzatia la drum e ca si cum ai incerca sa decolezi cu o frunza uscata. Polo e recomandat sa fie de 1.0
Iar Corsa 1.0 nu e nici rea, dar nici buna. Eu as prefera un Astra in 2 usi, cu motor 1.2, e mai confortabila, cu consum scazut, si te incadrezi lejer in bugetul de 2300e.

| pna explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Astra nu, intrucat imi displac masinile in 2 usi

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru pna):

Este Astra hatch, break, sedan... E tot aia, dar pentru economie era mai potrivit coupe-ul, fiind cel mai mic. Mari diferente intre coupe si hatch 5 usi, nu e.

| Stephan142 a răspuns:

Mama mea are un polo tot de 1.4 de 10 ani(model 2003). Merge impecabil (dar are in jur de 90.000 la bord).Nu imi amintesc sa fi avut probleme cu el.Stiu doar ca la tess au pus alta piesa, care nici macar nu era noua(burduful daca nu ma insel), de la alta masina(parca de la golf).Si asta evident ca a dus la alte probleme.Dar in rest masina e in regula si cat de mica este... face treaba buna.Am carat cu ea de la brazi de Craciun pana la mobila, am mers cu ea peste tot(inclusiv drumuri de tara si forestiere), dar a este si o masina ingrjita.Singura problema e ca consuma cam mult...mai ales pe autostrada la 130-140 km/h.Eu iti recomand polo-ul pentru ca e o masina fiabila, nu e costisitoare si chiar poti face multe cu ea.happy