| RaVuL a întrebat:

Am o baterie de masina ROMBAT 77Ah si e pe 0... mi-a zis cine-va ca daca o incarc nu rezolv nimic si trebuie formatata..sau ceva de genu! Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| ionutz03 a răspuns:

Salut,

Poti incerca sa dai acidul jos din ea, O speli bine cu apa pana curge curata, mai exact in fuldul bateriei pentru ca acolo se depune nu-s ce chestie si face masa intre elementi. Dupa care daca acidul mai este bun il pui in baterie, sau cumperi electrolit de la magazin, o pui pe redresor cateva ore bune si apoi ii dai cheie.
Mult succes.

| AgathaRo a răspuns:

Daca ti-ai pierdut din amperaj poti sa il arunci la gunoi sau mai dai o suma de bani si bateria veche si iti face o reducere substantiala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum depinde cum iti e norocu.
Mie cand mi s-a descarcat bateria de tot (tocmai in ziua cand aveam de gand sa conduc pentru prima oara dupa ce am ridicat carnetu) am dus-o la nenea de unde a fost cumparata bateria (mai aveam hartiuta de la ea si m-am dus la adresa de acolo). Mi-a aratat nenea ala ca inca era in garantie, dar cum nivelul era sub 8V, nu era obligat sa mi-o reincarce, dar fiind om bun (era moldovean dupa accent, cred thinking ), mi-a reincarcat-o si mi-a zis sa revin peste 2 zile big grin Dar a zis ca a doua oara ca nu o mai reincarca si ca va trebui sa cumpar alta.

| andreitony a răspuns:

Poti sa o si incarci daca ai redresor.nu te lua dupa gura oricui. daca nu du-te si schimbo.o dai pe aia si ei alta