| Kevin1975 a întrebat:

Am o benzinara turbo si atunci cand accelerez cat pot in treapta a2-a intrerupe. motorul la relanti merge rotund, dar la cateva secunde se aude un tacanit brutal undeva din spatele motorului, in momentul in care tacane intrerupe si relantiul. parca ar "stranuta" Tacanitul ala se aude foarte dubios. eu credeam ca e ceva din interne ( 1500E toata distractia) dar pana acum trebuia sa crape motorul, nu? ( am 1000km facuti cu el. si i-am dat de multe ori blana) De ce intrerupe? Tacanitul are legatura?

3 răspunsuri:
| Rorro_Mexicanos_1985 a răspuns:

Mergi urgent la service si pune masina la tester.

| Kevin1975 explică (pentru Rorro_Mexicanos_1985):

Urgent? Eu am facut 2500km cu masina, de cand am cumparat-o intrerupea. tacanitul l-am auzit mai recent. dar de cand l-am auzit prima oara am mai facut 100-200km cu ea si am facut plecari de pe loc, am mers cu 200+, schimbari de trepte la 6-7 mii rpm. trebuia sa crape pana acum. m-ai pus un pic pe ganduri, pentru ca ieri mi s-a parut ca a inceput sa troncane. astazi l-am auzit ca inainte. mi s-o fi parut. o avea momente cand tacane mai tare. nu am habar, dar trebuia sa crape pana acum daca era ceva grav

| Rorro_Mexicanos_1985 a răspuns (pentru Kevin1975):

Ok, atunci stai nepasator si asteapta sa se rezolve singure toate problemele.