| 1Q a întrebat:

Am o dacia 1300 si mi-a spus cineva sa o dau la programul rabla ca primesc un cupon de 30 de milioane cu care pot sa il folosesc la achizitionarea de obiecte electronice (telefoane, televizoare)noi din magazine precum eMAG, altex, etc
Este adevarat sau nu?

Răspuns Câştigător
| ShoboM a răspuns:

1 Programul rabla a fost scos.
2 Acel tichet ce il primeai putea folosit doar pentru achizitionarea unei masini noi.
3 Acel cineva te-a prostit.

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este adevarat, cuponul primit se putea folosi numai pentru cumpararea unei masini noi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu primeai niciun cupon pentru niciun produs.

primeai un tichet care il puteai folosi avans la cumpararea unei masini noi. Momentan programul este inchis asa ca nu mai poti face nimic cu el.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vinde-o pe un site de profil ( www.daciaclib.ro sau www.1300.3xforum.ro sau www.classiccar.3xforum.ro ). Daca e in stare proasta, tot e buna, macar de dezmembrat.
Daca pui anunt, vezi sa pui date corecte, nu scrii si tu ca toti mioriticii "Dacia 1300 1998 motor 1.3", daca esti atent nici macar nu exista asa ceva... Pui anunt cu actele in fata, sunt importante detaliile exacte pentru pasionati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil ca da. Depinde daca cine ți-a zis a fost serios cu tine. Daca stii ca poti avea încredere în el atunci fa-o. Sper că te-am ajutat.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

L ai ajutat de nu ai mai putut

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Auzi, nu mă lua pe mine cu "L-ai ajutat de nu ai mai putut". Poate ca nu toti sunt "seriosi" ca tine. Mai lasă-mă.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu or fi toti seriosi ca mine, dar majoritatea au bunul simt sa taca daca habar nu au despre ce e vorba,. scopul site ului e sa raspunzi cand stii nu sa induci in eroare cu raspunsuri gresite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(pentru suntserios) Auzi, nu mă lua pe mine cu "L ai ajutat de nu ai mai putut". Poate ca nu toti sunt "seriosi" ca tine. Mai lasă-mă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(pentru suntserios) Auzi, nu mă lua pe mine cu "L-ai ajutat de nu ai mai putut". Poate ca nu toti sunt "seriosi" ca tine. Mai lasă-mă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(pentru suntserios) Tu citești regulamentul inainte sa dai un răspuns pripit? Poate am greșit. Probleme?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(pentru suntserios) Sa nu facem mare tam tam din asta. Am greșit. Nu am vrut sa il induc in eroare. Si ce daca am greșit. El se ia dupa mine crezi? Sa nu exageram!

| MariusF23 a răspuns:

Programul rabla a fost scos din programul Guvernului. Si nu primeai cupon de 30 milioane, primeai un tichet cu care puteai sa iti cumperi o masina noua.