Pai iti dai seama ca o drujba de firma husqvarna sau stihl nu-ti va face asa ceva mai ales noua. de aia si firma noname. cred ca nu se alimenteaza cum trebuie, carburatorul poate fi infundat, benzina poate are sau a avut apa in ea si a ramas in carburator, filtrul trebuie curatat cu apa calda si sapun intr-un lighean il clatesti si il lasi la uscat asa fara sa-l usuci tu sau sa-l stergi, apoi dupa ce s-a uscat il montezi. daca iti moare cand o accelerezi inseamna ca ai dat consumul prea mare si se inneaca sau nu se alimenteaza cum trebuie, ii vine benzina putina. daca e cumparata de cateva saptamani si e noua e normal sa scoata fum mai mult si sa nu te lasi pe ea in lemn cand e noua ca strici ambreiaju, eu dupa fiecare taietura de lemne desfac tot la drujba si o curat, lama, lant, capace, filtrul ma uit sa vad daca e murdar, o sterg de praf, rumegus si apoi o pun in magazie/camera unde o depozitezi, daca nu tai lemne curand, 2-3 saptamani e bine sa golesti toata benzina din rezervor sa nu stea in ea degeaba. daca se incinge ia o pauza de 5-10 minute o lasi sa se raceasca si te apuci din nou de taiat. racirea e prin aer asa ca se incinge foarte repede motorul mai ales la niste busteni de 40-45cm diametru. deci asta cred ca nu se alimenteaza cum trebuie daca zici ca moare cand o accelerezi, am patit asta cu un scuter si am umblat la consum si nu mai face merge bine dar a si crescut putin consumul