anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o Hyundai Sonata din 2007 cu kilometri 200k reali, este echipare GLS,cutie automata, piele, servo etc si are 2700 cm3 benzina V6, in Romania nu prea mai exista una identica, doar motorizarile 2 litri (diesel) si 2, 4 litri (benzina), in Germania exista cel mai mare motor cel de 3, 3 litri V6.
Care ar fi pretul de vanzare in aceste conditii, cum am zis unic proprietar km reali, masina full dar motor relativ mare?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Daca o sa te duci la un simplu om si o sa-i spui lucrurile alea, nu o sa stie ce-s aia 2.7 l v6. + alte detalii laughing.
Nu prea sunt colectionari sau sa fie interesati de masini rare, care nu prea se gasesc pe piata.
Sunt interesati de masini mai ales din grupul vag sau ieftine.
Unii vor doar o masina care sa-i duca din A in B si altii o masina cu care sa se laude. La partea cu laudatul, iti zic eu ca mai usor e sa te lauzi ca apartine unui anumit brand, cum arata si ce dotari are, nu cat de rara este laughing.

din ce vad eu pe piata... 2-3K euro. Daca ai ridica pretul, te-ai trezi cu,, da de ce sa dau eu 4000 pe asta, cand mai bag inca... si-mi iau bemveu "

| Simpatic a răspuns (pentru Nemessys):

Da iti dau dreptate, nu as pune un pret prea mare la ea ca inteleg ca-s multe masini pe piata, si asta chiar daca e un model rar nu prea are cautare in Romanica, dar oricum V6 trage si are un sunet care nu se poate compara niciun diesel cu ea.plus ca este o varianta business, ma gandesc daca va da cineva 3000 de euro, nu ca nu ar face dar cum ai spus si tu nu stiu cati sunt dispusi...motorul e mare si oamenii se gandesc in primul rand la impozitul anual mare laughing

| Nemessys a răspuns (pentru Simpatic):

Asa este. Dupa cum am mai zis, sunt multi necunoscatori de masini. Ei cand intra sa caute o masina, ori cauta o masina, nu conteaza modelul dar conteaza pretul, ori cauta un anumit model. Si iti zic eu ca hyundai nu prea este cautat. Daca vrei sa o vinzi, iti recomand sa cumperi o promovare, cum ar fi pe olx sau pe autovit.

| Simpatic a răspuns (pentru Nemessys):

Asa am sa fac multumesc de sfat.
sa stii ca nu-s la prima masina vanduta dar aici este mai dificil cu acest model.

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Alea au valoare doar in dezmembrari. Scapi si tu de impozit, si faci fericit unul din cei 4 posesori neinspirati de Sonata, care au mai si lovit-o.
Am avut un client cu Hyundai Pony berlina (alta piesa rara), care a reusit sa o loveasca lateral (adica a depasit beat, si l-a agatat un tir). El cauta piese de 2-3 ani, eu am cautat vreo 2 luni si nimic. Trebuiau usile laterale cu tot cu geamuri, si stalpul. In final, a cumparat-o unul pe 100e, naiba stie ce voia sa faca cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păstreaz-o, zic. Decât să primești doi-trei banuti, mai bine o lași la nepoti. Putini cunosc si mulți isi dau cu părerea.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot sa o pastrez ca mai am doua masini si nu vreau sa mai cheltui banuti, o sa o vand cu cativa leiwinking multumesc de sfat in schimb.