| Daniel09857 a întrebat:

Am o întrebare, legată cu oprirea mașinilor de către organele de politie, cât timp are voie sa te țină pe loc, adică oprit pentru o contravenție? După ce te trage pe dreapta, de ex pentru viteza, spui ca asta e, sa dea amenda ca semnezi și ca te grăbești, dar el se duce in mașina de politie și sta in jur de 30-40 de min (Doar așa, cu o aroganta in bot) e legal așa ceva? Sa stau ca prostul 30-40 de min tras pe dreapta pentru o amărâtă de amenda, pe care am zis clar de ex "O plătesc, da-mi amenda doar ca ma grăbesc".

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista nici o prevedere legala in acest sens, te tine pana te verifica si intocmeste procesul-verbal de contraventie.

| darrio2007 a răspuns:

Asta contează? Tu nu esti arogant fata de altii că bagi viteză?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate sa te tina si 5 ore. Nu scrie nicăieri in lege. Probabil ca te a ținut tocmai pentru ca i ai raspuns arogant

| Daniel09857 explică (pentru suntserios):

Din timpul lor și-l pierd, eu când stau in mașina stau pe scaun, ei doar in picioare și câteva min pe scaun au stat, clasic românesc, când ii zici "Plătesc amenda, da-mi-a" nu e bine, când zici "Nu o plătesc și te cerți cu ei" tot nu e bine, stati liniștiti fraților ca Dumnezeu are parte pentru fiecare, și cineva care vrea ii face un incovenient altuia, doar așa "ca pot sa stau in mașina cât vreau și sa încerc sa îl enervez" e fără rost și o sa aibă grija de el, in loc sa fim oameni buni facem arfe și figuri cu uniformă pe noi

| suntserios a răspuns (pentru Daniel09857):

Ei sunt in tura, nu se grabesc nicaieri. Ca iti scrie tie amenda 3 ore sau la 10 oameni, tot aia e. Tot la munca sunt.

Mie mi s-a parut aroganta atitudinea ta doar din ce ai scris, cine stie din tonul vocii cum a fost.