| 21VibeXx a întrebat:

Am o întrebare sunt un băiat in vărsta de 12 ani... Ma gândesc sa imi cumpar un atv! Sunt curios cum poti conduce legal? Ma refer daca se poate conduce pe terenuri sau in ce cazuri se poate si in ce cazuri NU se poate...

Răspuns Câştigător
| NotNamed a răspuns:

Pe teren privat sau agricol ferit de ochii lumii poți.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu poti la 12 ani conduce Atv exclus, după varsta de 16 ani da.

| 21VibeXx explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu se poate nici macar pe propietatea ta sau pe un drum privat, deal etc?

| darrio2007 a răspuns:

Da, poti conduce oriunde dar mai asteapta 4 ani.

| goguPatent a răspuns:

Oriunde nu e drum public, pe scurt, pe câmp.

| Zuzu1991 a răspuns:

Legile rutiere se aplica NUMAI pe drumurile publice, in afara lor poti sa conduci masina fara permis, fara numar, beat si la varsta de 8 ani, ca e ilegal NUMAI daca faci accident cu victime (altele decat tu insuti) si/sau pagube materiale (altele decat ale tale... tu poti sa iti arzi si casa daca vrei, cat timp focul nu pune in pericol nimic si pe nimeni altcineva)

raspunsul cu funda contine "si ferit de ochii lumii"... pe dracu', poti sa te plimbi pe drum forestier prin fata politistilor si nu au ce sa iti faca

si, te rog sa ma crezi, ca in balarii am vazut chestia asta la tembelizor, cu hotii de lemne, in care cel care trebuia sa pazeasca padurea (imi scapa termenul in momentul asta), era omul lor si conducea o masina de teren FARA numar si asta in fata politistilor veniti la fata locului

totusi, trebuie sa stii un lucru, politistii iti pot aresta parintii, exista o chestie numita "punerea in pericol a minorului", deci, daca cumva te ranesti sau mergi cu viteza destul de mare, ei pot sa o incaseze