| rouaroxa a întrebat:

Am o mare problema... pentru prima data nu adresez aici o intrebare numai din lipsa de ocupatie.,. asa ca. va rog sa ma ajutati, sa mi raspundeti doar daca aveti un raspuns clar... in urma cu vreo 3 saptamani, unul mi a busit masina... s a facut intelegerea amicala, a recunoscut si am mers la euroins unde avea el incheiata rca ul. dosarul este facut, numai ca el nu a mai trimis pozele cu masina lui deoarece vrea sa i dau 100 de ron... CE SA FAC?
multumesc!

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Mergi la politie. Si daca vrei sa il pui cu botul pe labe pe nesimtit, poti sa ii faci si o plangere penala pentru santaj.

10 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Politie.

| Guitarlove a răspuns:

La politie. Nu te lasa fraierita oh go on! Succes.

| tracky a răspuns:

Daca te plictisesti prea mult, poti sa te duci frumos sa-ti iei un avocat si sa storci cativa bani de pe urma lui happy Asta in cazul in care are bani.

| madamanu a răspuns:

Nici nu trebuie sa te gandesti, ai si fugit la politie, sau fugi la el acasa si indoaiei "bara"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste intelegere amiabila. Ce sa-i faci? Mergi la politie, sa-u unfla-i ochii idiotului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei de la asigurare trebuie sa isi faca treaba. Odata incheiata intelegerea, odata incheiat dosarul nu vad ce legatura ati mai avea cu idiotul. Cei de la asigurari ar fi trebuit sa faca poze ambelor masini. Ei sunt responsabili.
Cei de la asigurari ce v-au spus?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei nu ati facut-o de fata cu ei? sad Nu mai inteleg nimic.

Atunci nu ramane altceva de facut decat sa il sunati si sa ii spuneti ca daca nu trimite pozele va duceti la politie si gata. Pt ce sa ii dati 100 lei ca tot el e de vine. Nesimtire mare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La intelegeri amiabile din pacate mai poti pati si chestii de gen.
Solutii? Politia.Bafta

| rouaroxa explică:

Cei de la asigurari mi-au spus ca "noi" am facut intelegerea si ei nu au ce sa faca. Sa ma duc la politie...

| rouaroxa explică:

In final, i am dat 330 ron... societatea euroins din suceava precum si politia sunt o mare porcarie... sper sa nu apara altele si altele si sa mi vad masina reparata... MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR!