anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica nedumerire. Am plecat la ora 02:00AM din Arad spre Timișoara si am mers pe autostrada. Am avut o vitează de 170km/h. Am depasit un pasat si se dovedise ca era un pasat de politie (#subacoperire ) si mi-a dat semnal luminos da nu a mai venit după mine. Nu am nimic împotriva sa primesc o amenda acasa ba chiar Din contra. Dar întrebarea mea este in caz ca trebuie sa imi ia permisul trebuiau sa ma oprească nu poate sa imi trimita prin posta mesaj sa merg sa le dau permisul. Nu?

Răspuns Câştigător
| costinyo a răspuns:

Am avut o ruda ce a fost vizitata de agentii de politie direct acasa pentru a il instiinta in privinta retinerii permisului de conducere. I-au inmanat procesul verbal si s-a dus sa il predea. Fiind pe autostrada si doar cu 170 probabil te-au atentionat decat. Nu mi-as face probleme.

| alex337 a răspuns (pentru costinyo):

Multumesc pentru timpul acordat sa imi răspunzi la mesaj. Numa bine iti doresc.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inteleg ca mergi cu viteza noapte ca e liber si mori singur... dar macar de ai cunoaste legilatia rutiera si ai sti in ce conditii se retine permisul.

| alex337 a răspuns (pentru suntserios):

O cunosc stai linistit. Pur si simplu am fost curios daca poti primi citatie prin posta sa le duci permisul atata tot. Si de murit nu mor am avut o urgenta care chiar nu putea suferii întârzieri. Multumesc pentru timpul acordat pentru ami raspunde

| suntserios a răspuns (pentru alex337):

E clar cat de bine stii legislatia. Nici macar nu stii cand se retine permisul.

| alex337 a răspuns (pentru suntserios):

Stiu stai linistit. Ideea e ca am uitat sa specific ca afara ploua si limita de viteză e de 80 pe autostrada pe timp nefavorabil

Răspuns utilizator avertizat