| Andreea11233 a întrebat:

Am o nelamurire si va rog mult sa ma ajutati.
Legat de prioritatile la stop.Eu le zic cum le stiu iar voi mi le spuneti corect daca nu am zis corect.
Deci... daca merg la stanga si am stop dau prioritate din dreapta stanga si fata.
Dau merg la dreapta si am stop dau prioriate din stanga.
Daca merg inainte si am stop dau prioritate stanga dreapta.
Daca am stop si am inainte sau la stanga obligatoriu ma asigur din fata si dreapta sau ma asigur stanga dreapta si fata?
Daca am obligatoriu inainte si la dreapta si am stop ma asigur din stanga si fata sau doar din stanga.
Cum este corect?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai decat sa iti puna politistul frana la examen si sa pici nu mai bine te uiti in toate directiile

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La ultimele te asiguri din toate părțile. Că nu știi de unde apare un inteligent care merge pe sens unic pe dos. Că nu te costa nimic sa te asiguri.

| Andreea11233 explică (pentru suntserios):

Și va fi corect la examenul auto (traseu)?

| suntserios a răspuns (pentru Andreea11233):

De ce sa nu fie corect sa te asiguri temeinic...

Zic asta pentru ca poate se trezește să îmi dea penalizare pentru că am lăsat pe alti sa treacă.

Vorbim despre asigurare sau despre cedat prioritate?
Insa la urma urmei data tu ai semn de stop dai prioritate si la cei care merg invers... ca mna, ce sa faci

Deci cel mai corect ar fi sa ma asigur cum este normal dar si de pe sens unic ca poate aparea cineva.
Corect?

Si daca este sa ma depuncteze tot este mai bine decat sa il pic.

Pai nu te depunctează. Pentru ce? Daca ai semn de stop înseamnă că te intersectezi cu un drum prioritar. Dai prioritate la tot ce trece pe acolo, chiar daca trece ilegal.

Mulțumesc mult din suflet pentru timpul acordat.

Pai decat sa iti puna politistul frana la examen si sa pici nu mai bine te uiti in toate directiile