| Mercore a întrebat:

Am o problema cu mașina, vine un miros neplăcut de la climă, deși acum două zile am curățat-o... Chiar și când e dezactivată, mirosu persistă... Ce să-i fac?

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Daca ai încercat ciratarea acasă fara rezultat, cred ca e cazul sa apelezi la un atelier specializat in clime, pentru o curățare profesională.

| Mercore explică (pentru regis):

Nu am incercat eu, am fost la un service, a folosit o spumă care o băga prin ventilatoare...

| regis a răspuns (pentru Mercore):

Mai e o varianta, cu spray, de exemplu de la Liqui Moly. E simplu de făcut acasa. Credeam ca asta ai încercat si nu a mers.
Din păcate nu am testat nici eu ca sa îți pot spune eficienta.

| Mercore explică (pentru regis):

Cu spray nu am incercat. Mi-a băgat ceva spumă prin ventilatoare, atât... O să încerc și cu spray.

| mgtow a răspuns (pentru regis):

Eu nu stiu daca sant asa fiabile LM pentru ca eu am incercat curatatorul de injectoare si nu am vazut imbunatatiri. E apa plata pentru prosti ca noi sa muscam momeala

| regis a răspuns (pentru mgtow):

Nici eu nu am încercat. Am zis de Liqui Moly pentru ca am testat uleiul lor si sunt foarte mulțumit.
Soluțiile de injectoare eu nu le recomand nimănui, indiferent de marca. Ele pot desprinde depunerile din tot sistemul de alimentare, ducandu-le exact acolo unde ar trebui da facă bine...

| Krax256 a răspuns:

Schimba filtrele.

| Mercore explică (pentru Krax256):

Au fost schimbate acum aproximativ două luni...

| Logann a răspuns:

Care clima, aia din PANTALOOONI?