Dar la un mecanic batran, care stie daciile surub cu surub, de ce nu mergi?
Pai din cauza timpului si a banilor poate o faceam eu.Sau cel mult cu cineva, un vecin.
Eu stiu ceva mecanica "amatoriala", dar cand vine vorba de cutii de viteze nu ma bag.
E drept, am si la cine apela.
Totul a fost de la tampoanele cutiei, alea de cauciuc le-am schimbat si nu mai am nicio problema.
S-ar putea sa ai vreun rulment nasol in cutie, poate sa fie si din cauza la ambreiaj daca zici ca merge in suturi. Ai verificat daca nu cumva ai scurgeri de ulei pe la cutie?
Am scurgeri de ulei pe la cutie.
Da cutia jos de pe motor, ia un tub de mastic din acesta http://www.bestautovest.ro/......rosu.html, desfa cutia, dai cu mastic de jur imprejur si inchide-o la loc. Las-o o zi fara sa bagi ulei in ea, a doua zi baga ulei (nou), ai grija sa nu bagi mai mult decat zice producatorul ca va face presiune si s-ar putea sa scape iar ulei. dupa ce ai terminat toate astea pune cutia la loc pe motor si vezi cum se comporta. Inca ceva. Fii atent sa nu-ti pice si pe la priza directa, daca iti pica pe acolo ai simeringul dus si trebuie schimbat. in caz ca iti pica pe acolo da si ambreiajul si volanta jos si curata-le cu benzina.
Si un carait si un bubuit foarte tare, sa fie tot de la asta oare?
S-ar putea sa fie tot de la asta. Ca daca ti-a curs mult ulei nu mai ai ulei de ajuns in cutie si nu mai face ungerea cum trebuie.