| justmebi a întrebat:

Am o problema cu un vecin care si-a insusit un loc de parcare fara sa il plateasca ( locul nu e dat spre inchiriere, e loc public). De fiecare data cand pleaca isi pune o piatra( o bucata de beton de vreo 15 kg) pe locul lui ca sa nu i-l ocupe nimeni. Am incercat sa discut cu el dar cand l-am intrebat de ce pune piatra aceea daca locul nu e platit mi-a raspuns " de smecher, probleme?". Ce as putea sa fac?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fura i piatra

| jorjet68 a răspuns:

Mergi la primarie si inchiriaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dai piatra?

| abcddcba a răspuns:

Ia piatra si da i in cap cu ea.

| cfrtobias a răspuns (pentru suntserios):

Si cand afla cine a luat sa il bata poate sau sa se certe cu el? daca stie ca o vorbit cu el

| justmebi explică:

Intrebarea era daca pot sa fac ceva dpdv legal. sunt fata, nu pot nici sa ma bat cu el, nici sa dau piatra de fiecare data cand vreau sa parchez si nici nu vreau sa mi gasesc masina zgariata/ cauciucurile taiate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost locul tau inainte? ca il inteleg si pe el. Nu isi ia masini toti in fiecare zi deci fiecare vecin in teorie are locul lui unde parcheaza.
Probabil ca parcheaza acolo de mult timp si vrea cand vine acasa sa lase masina si sa se duca acasa, nu sa caute loc 20 de min prin cartier.
Daca era locu tau, si venea el si spunea ca nu e al tau, si parca el acolo?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod legal nu poti face nimic, si el are dreptul sa parcheze acolo.
Doar daca locurile de parcare s-ar inchiria atunci ai putea inchiria locul respectiv.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru justmebi):

Dai piatra și parchezi acolo. Îl atenționez pe nenea smecher da e loc public și dacă vreodată îți găsești mașina zgâriat acolo faci o plângere PENALA pentru distrugere și ca știi exact pe numele cui sa o faci. Nicio camera de bord cu senzor nu strica.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sesizezi politia locala, ca ei au timp de nimicuri din astea.
Intre timp, poti parca acolo, dar recomand si eu camera de supraveghere.