| Nick9331 a întrebat:

Am o situatie mai delicata ce necesita cunostinte clare in domeniu happy
Deci, locuiesc in Italia de cativa ani si am luat carnetu (categoria B) pe Italia si ca sa dau si pentru restul categoriilor aici, trebuie sa am cel putin 3ani de experienta cu B-u, ceea ce inseamna ca va trebui sa astept pana implinesc 22ani (aug2015) lucru ce nu imi convine, iar in Romania pot de la 21 de ani (adica de la anul) si chiar sa ma inscriu la scoala cu 3luni inainte.
Dar ceea ce vreau eu sa va intreb pe voi este; ar fi vreo complicatie cum ca eu am B.u pa Italia?
Apoi eu sunt din jud. Tulcea si e un pic mai complicat ca v-a trebui sa fac naveta pana in oras, asa ca am vorbit cu un prieten din Oradea sa fac scoala acolo, dar am inteles ca nu e posibil din cauza domiciliului de rezidenta, e complicat sa imi fac mutatie la el?
Si de costuri ce stiti? eu vreau sa dau de C si E si atestatu ala bine inteles happy

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand va trebui sa obtii permisul romanesc de categoria B, preschimbandu-l pe cel italian. Apoi va trebui sa-ti stabilesti resedinta (flotant) in Oradea, este simplu daca prietenul tau este de acord sa te primeasca in spatiu.
Cat despre costuri va trebui sa te interesezi la o scoala de conducere, nu exista tarife fixe, fiecare are tarifele proprii.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu eram si sant rezident pe Spania cu cetatenie romana am schimbat permisu in ala romanesc si am scos BE C CE D DE fara probleme, acum am plecat iar din tara.

| VladGH a răspuns:

NU poti sa faci asta. Daca pleci sa il faci in Romania atunci aici in IT nu va mai fi valabil. Trebuie sa schimbi rezidenta ca sa faci toate astea.