| Iana_Denis_1986 a întrebat:

Am o statie radar pe masina si nu stiu ce fac butoanele dupa statie

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Poate e statie cum au soferii de tir. Poti sintoniza frecventa volumul si sa sincronizezi anumite posturi private de la alti colegi. Depinde de model daca nu ai manual aratami o poza sa vad ce butoane are

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Statie radar? Ce o fi aia? Si de ce butoanele sunt dupa statie? Au cazut acolo dupa ea?

| sierra1 a răspuns:

Dă-ne un model, o poză, ceva...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu cred ca ai statie radar, doar vapoarele si turnurile de control au din alea. Tu probabil ai o statie CB, pe care o folosesti ca sa afli unde-s controalele radar.
Ai doua butoane importante, de invartit: unul e volumul, daca il dai in stanga de tot, inchizi si statia, iar spre dreapta dai mai tare. Langa el, de obicei e alt buton de invartit, pe care scrie "squelch"; din asta reglezi semnalul pe care il receptionezi:
-rotindu-l spre stanga vei auzi soferi aflati departe, si zgomote de fundal, baraituri, tot felul de paraziti.
-rotindu-l spre dreapta usor, vei auzi tot mai putine zgomote deranjante, vei receptiona doar soferii care emit semnal clar, de la distante mici;
-unele statii au auto-squelch, cand rotesti butonul asta spre stanga complet, daca face un 'clic'. Iti recomand sa il dai pe auto, ca nu mai ai treaba cu reglajul.
Pe langa aceste doua butoane rotunde (potentiometre), mai ai undeva butoane de selectare a canalului. De obicei sunt doua, unul de trecut la canalul superior (UP), celalalt la inferior (DOWN). In dreptul lor scrie, de obicei, "chanel". Seteaza-l pe 22, acolo sunt toti soferii.
Undeva mai ai un buton de selectare a benzii, asigura-te ca e pe FM.
E posibil sa mai fie si alte butoane, dar numai astea explicate de mine se folosesc.