| rox93 a întrebat:

Am picat sala la examenul auto pentru prima data si am inteles de la instructor ca nu pot sa dau pana nu se fac 16 zile. Ok, au trecut 16 zile...acum trebuie sa ma duc sa ma reprogramez pentru oras la o alta data si pot da sala din nou in intervalul de timp pana atunci?
Taxa aia de 5 lei trebuie platita doar la posta sau este vreun ghiseu si la politie?
PS: Astazi e luni. Oare exista vreo sansa sa ma rog de politistul cu programarile sa ma treaca pentru examenul la oras tot saptamana asta sau iar trebuie sa astept zile bune de timp?
Multumesc!

5 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Doar la posta platesti taxa. Poti da oricand vrei tu dupa 15 zile nu 16 doar sa dai inainte de traseu. Daca te duci sa te programezi dimineata ai sanse sa te programeze undeva pe vineri dar slabe sanse. Ideea este ca sunt sanse si poti incerca!

| adelynaa a răspuns:

In primul rand dc ai picat examenul trebuie sa platesti taxa de examen la posta cea de 5 lei.

pe urma te duci cu dosarul si cu chitanta de la posta la politie unde te programeaza la condus aici iti spun ei o data cand sunt locuri libere, dar poti sa intrebi dc poti da mai repede ca nu se va supara politistul si dc este iti va spune daca da dc nu va ramane data stabilita si nu vei avea altceva de facut decat sa astepti, pe urma mergi si-ti dai sala, sau sala poti sa dai si mai tarziu cu 3 zile inainte de traseu trebuie sa ai sala luata.

bafta la examene.

| legendarul a răspuns:

1. mergi, platesti taxa de 5 lei
2. mergi unde dai examenul, unde iti da codul acela (acolo te programeaza la traseu)
3. margi in sala si dai examen

| Manguta_Teodora_1995 a răspuns:

Stiu ca trebuie sa fie 15 zile lucratoare de cand ai picat. se numara si ziua in care ai picat sau de ziua urmatoare incepi?

| boran a răspuns:

Vrei sa nu ai probleme la examenul de sala contacteaza - ma 0756426850 cd realizat cu intrebari drpciv 2012-2013 cu grile de raspuns si bareme pret 30lei