Daca vrei sa iei permisul, mergi inainte. Daca nu vrei, renuntă.
Credeam că ai dat la gramatica limbii române.
Nu e o problema omule, capu sus, si baga mare.
Scoalarutiera.ro, recomand cu caldura, nu te lasa. fa mediu de invatare, ce carte? ce manual, nimic omule, direct mediu de invatare de 2 3 ori, iar eu iti dau in scris si garantat ca iei sala din prima. Pentru ca mediu de invatare are undeva la 1200 de intrebari la categoria B, daca faci mediu ala de invatare de 3 ori, crede-ma iei sala fara probleme.Nu da banii pe carti, is inutile si explicatiille is 0, pe site-ul care ti-l dadui eu, is explicatii audio video si intelegi. Daca ai intrebari, intreaba iti raspund eu ce vrei sa stii.
Sa pici sala de 3 ori inseamna un dezinteres total asupra studierii codului rutier, in viata ta de conducator auto n-o sa te intalnesti doar cu stop-uri si cedeaza trecerea. Eu zic ca daca ai fi invatat macar o ora doua pe zi, luai sala cu 23-24 puncte macar, din prima. Daca picai orasul de 3 ori as mai fi zis hai ca poate ai avut un instructor paletist, dar sala de 3 ori s-o pici? Mai rau ca femeile batrane.
Sa fi fraier,ai ajuns pana aici ca sa renunti? Il pici pana pricepi unde gresesti si nu mai ai emotii. Vorbeste cu Mama, tata, vezi unde gresesti si invata din greseli. Faci o cruce mare si dai bataie, mai ai incercari. Nu mai pune presiune de reusita, sa te doare in cot ca oricum trebuie il iei pana la urma.Succes!
Nu esti nici primul dar nici ultimul. Incerca, data viitoare cand dai examen concentreaza-te cat mai bine, gandeste de 2 ori si pui bifa o data.
Lasa te vere pana nu intri in bordura cu spatele cand incerci sa o parchezi