| Anonim303040404040 a întrebat:

Am plecat odată cu masina prima data zic. Și nu știu ce s-a întâmplat.ca km din bord și gradele de la mașină se vad foarte blurate și abia se mai vad. Oare din ce cauza?
Am schimbat odată viteza fără sa calc ambreiajul dar nu cred ca din cauza asta. Va rog vreau un răspuns. Sper sa n-am ceva grav

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
7 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Display s-a dus de suflet, nu prea mai ai ce face. Sa schimbi bordul, e destul de dificil, adica va trebuie programat.
Sunt unia care pot schimba acel display, dar trebuie sa ai ceva indemanare, ar fi bun sa intrebi pe cei care se ocupa cu chestii electronice, acel display este prins cu lipituri, deci ai nevoie de scule si de indemanare, de experienta.

Cauta un bord, dar sa fii sigur ca displayul ar fi fost bun, duci ambele borduri la meseriasi genul asta si le ceri sa schimbe display intre ele, adica doar pe cel din bordul tau cu cel luat de la dezmembrari.
Asa vei avea tot bordul tau cu display bun si nu va fi nevoie sa programezi nimic.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ceva electric, dar poate fi si ceva afectat de temperatura.
Ai plecat la munte, temperaturi sub 0 grade?

| Năsăud a răspuns:

E pe partea electrica
Nu e grav si nu-i de la schimbat viteza

| Anonim303040404040 explică (pentru Năsăud):

Ok mulțumesc. Și la fel și ușile. Nu se încuie nicio usa de la buton și nici când bag cheia în usa nu se încuie.

| BitchInRedDress a răspuns:

Si cum ai reușit sa schimbi viteza fără ambreiaj?

| Anonim303040404040 explică (pentru BitchInRedDress):

Sincer nu știu. Dar mi-am dat seama când s-a auzit un râșcnet urat rău

| BitchInRedDress a răspuns (pentru Anonim303040404040):

Pare grav. Mergi la mecanic de urgenta