Carnetul il ei chit ca ai sau nu venit.asa si amenzile.si daca ai luat-o platesteo, nu te juca cu astea.
Asta nu e treaba lor... iar daca nu platesti se mareste mult mai mult si e posibil chiar sa iti suspende de tot permisul (CRED)
Chiar nu le pasa lor de situatia financiara... Si daca nu platesti o sa fie urata rau... imprumutate fa ceva si munceste frate si tu fara suparare poate oi fii un dala pe banii parintilor nu vreau sa te jignesc dar daca e asa esti un rebut social si trebuie sa iei masuri fast.
Succes frate!
Cum ai luat frate permisul de conducere?
Mai scoate încă atâţia, hai că nu e mult!
Nu-mi vine sa cred, n-am mai vazut asemenea proces verbal de contraventie, daca este adevarat ce spui. Nu cumva ai primit 4 amenzi? Ce scrie in procesul verbal de contraventie la descrierea faptei si la incadrarea juridica in prevederile OUG nr.195/2002 (articolul, alin. si litera)? Daca dai aceste detalii o sa-mi pot da cu parerea. Daca consideri ca ai fost amendat pe nedrept ori incadrarea nu este corecta poti face plangere contraventionala, la judecatoria din a carei circumscriptie face parte agentul constatator, in termen de 15 zile de la primirea procesului verbal. Numai bine!
Nu sunt calculate dupa venit.asa au fost ele reglementate pentru anumite infractiuni comise. cu cat e mai grav cu atat se pedepseste contraventional, penal, etc mai tare.
Poi u ai avut asigurare,itp, roviniete daca ai fost pe un drum in afara orasului, pai vezi ca specifica in proces
Poate ti-a suspendat permisul pentru neacordare de prioritate si ai procovat si accident si de aia. Dar ce scrie acolo 134+ nu stiu ce +, ce-i aia, trebuie sa scrie pentru ce ti-a dat amenda