| qzxed a întrebat:

Am ramas inchis in parcarea unui Kaufland in seara asta impreuna cu doua prietene (eu sunt baiat), si eram si eu si ele cu masinile.

In kaufland mai era doar un om de serviciu, foarte agresiv in limbaj care nu ne putea ajuta cu nimic.

Din creativitatea noasta imbatabila am realizat ca putem ridica barierele putin in sus cat sa se faca asa un triunghi prin care sa putem trece cu masinile. In timp ce faceam asta ne a vazut tipul de la kaufland si parea asa putin agitat (nu l am vazut cu telefon in mana sau ceva).

Se poate sa ne denunte la politie pentru ce am facut? Cat de grava e situatia? Nu stiu daca a mai patit cineva.

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Daca nu ati stricat ceva pe acolo, nu vad de ce ar face-o.
Omul de acolo fiind de la paza sau?
Daca ati ramas in parcare de ce nu ati strigat sa vina cineva sa va ajute laughing
Nu o sa se intample nimic.

| qzxed explică (pentru Simpatic):

Nu era de la paza, era un om de serviciu, ingrijitor gen. Nu aveam la cine sa strigam efectiv nu era nimeni in afara de acel om din kaufland laughing))))

| Crackman a răspuns:

Nu vad nimic rau in asta.
Erati si pe o proprietate privata, cel mai bine ca a ti plecat

| Nătărău a răspuns:

Întîmplarea ta îmi aduce aminte de cum am fost eu sechestrat de către idioții de la festivalul Untold, ziua, în parc.

| Vanesa87 a răspuns:

Este nula,nu pot denunta la politie ceva ce sunt vinovatii,inainte de inchidere se verifica magazinul cat si parcarea sau alte anexe, ce au facut ei risca sa fie tot ei trasi la raspundere, tu in nici un caz, mergi linistit, ce ai facut tu este 0 din orice punct de vedere legal.