| Nimicnimeninicaieri a întrebat:

Am reusit sa iau permisul pentru categoria b, cand ma urc singur in masina EFECTIV INCEPE SI IMI TREMURA TOT CORPUL, ceva ce nu s-a mai intamplat vreodata, nici in timpul scolii de soferi, nici in timpul traseului, am in minte constant ca acum sunt doar eu, doar eu pot preveni vreun pericol, e un sentiment ciudat cand realizezi ca instructorul nu mai e in dreapta ta. Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| MihaiSpeedster a răspuns:

Mergi cu un șofer cu experiență, in preajma căruia ești relaxat (prieten, tată, văr, etc.) undeva la țară, loc fără trafic, sau poligon, etc., si mergi pe acolo câteva ore. E foarte important să fie cineva calm, care să nu te uftă la creieri sau să-ți dea într-una indicații. Si eu am avut la fel. Se întâmpla în 1995. De atunci, am condus 700.000 km in 10 tari pe 3 continente, fără incidente majore. Iar puținele incidente, necauzate de mine. Baftă și drum întins.

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Dap, mai bine nu conduci. Decat sa ajungi la puscarie ca ai omorat oameni.

| Violleta2022 a răspuns:

Ia pe cineva cu experinta in masina, macar sa te poata calma si la nevoie sa poata sofa in locul tau.

| Kufu95 a răspuns:

Condu cu cineva în dreapta ta care are experiență undeva pe la țară, pe unde este mai liber şi de acolo frica asta se va diminua. După când te vei simți pregătit să conduci şi prin oraş.

| Mindfulness a răspuns:

Anxietate! O rezolvi la un psihoterapeut.

| Holiday a răspuns (pentru doctorandus):

Genul asta nu prea face accidente, doar incurca traficul. El are abilitatile necesare, doar ca ii e frica. In consecinta, va merge mult mai precaut si mai incet.

| LisaJulie a răspuns:

Nu conduci cu vreo ruda sau cu cineva apropiat care știe și se pricepe pana te obișnuiești