Daca exersai suficient ca sa fii sigura pe tine, luai cu siguranta examenul. Politistul vrea sa se asigure ca esti capabila sa iesi de una singura in trafic, nu cat esti tu de sincera.
Mai exerseaza, pana data viitoare, intoarcerea din 3 miscari, mersul in marsarier, parcarea cu spatele si parcarea laterala.
Din pacate, acum nu se mai da poligon, deci, la traseu te pune sa le faci.
O sa reusesti, pana la urma.
Gandeste-te, insa, ca, decat sa ai permisul in buzunar si sa faci -doamne pazeste- vreun accident, mai bine mai dai o data traseul.
Bafta.
Asta nu avem de unde sa stim.
Ca un sfat pentru tine, exerseaza intre timp cat mai mult si spune-ti asa '' Nu masina ma conduce pe mine, EU CONDUC MASINA!'' Fii stapana pe tine, nu mai conteaza emotiile in acele momente! Vrei sa ai permis? Bafta!
80cris ce ai omule u si cand mananci spui "nu furculita ma conduce pe mine, EU SUNT CEL CARE MANANCA" exercitiul e mama invataturii
acum nu putem stii ce si cum s-a intamplat exact dar sa ti se opreasca motorul de 3 ori... scuze mai stai la lectii ca e grav
Data viitoare pune-ti un decolteu generos si o fusta scurta si il vei lua daca politistul nu e gay!
ALEx e vorba de autosugestie. Daca te gandesti, vai nu pot, vai mi-e frica, vai sigur mi se va opri motorul, pai atunci sigur se va intampla!
Offf, ambreiajul asta, greu mai e cu el. Incearca sa dai pe o masina cu schimbat-or automat, sa nu ti se mai opreasca motorul...Nasol sa pici la poligon(ma rog, traseu, da astea erau pentru poligon)