| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Am schimat permisul de conducere pe data de 6.03 2024 la Timisoara si pana in ziua de azi nu a ajuns, respectiv 18.03 2024 am fost la posta, au zis ca nu am nici un plic pe numele meu deci unde as putea suna sa aflu ce s-a intamplat? Saptamana trecuta nu am fost la posta deoarece eram schimbul 1 la servici si nu am putut ajunge. Eu cred ca cei de la posta l-au trimis inapoi deoarece nu a venit nimeni dupa el. Daca da, ce sa fac, de unde sa-l iau unde sa sun etc?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa mergi la permise acolo sa intrebi, ei stiu cand il primesti nu poșta.

| Anonimulantisocial17 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai ei mi-au spus ca va veni prin posta.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonimulantisocial17):

Dar nu ti au spus cînd, intreaba i pe ei la permise pe ce data ti l trimit, sau daca ti lau trimis deja sa iti spuna ziua data in care ti l au pus la posta, e asa greu sa i suni?

| Anonimulantisocial17 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Toate nr de pe net de pe siteurile lor nu raspunde nimeni si atunci pe cine as putea suna sa intreb?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonimulantisocial17):

Mergi la ei la sediu alta solutie nu ai, ca daca cei de la permise nu ti au trimis permisul, degeaba intrebi la posta, posta nu are de unde sa ti l dea daca cei de la permise nu ti l au trimis, poate mai dureaza pana il primesti pe cel nou. Ca in România pana primesti acte noi dureaza si o lună.