| Pacanele777 a întrebat:

Am și eu o întrebare, am luat o masina acum juma de an, deja am 12.000 de km făcuți cu ea și nu știu dacă ar trebui totuși sa schimb cureaua de distributie. Tin sa menționez ca fostul proprietar a zis ca a schimbat-o si avea o chestie lipita pe filtrul de aer unde arata ca s-a făcut schimbul de distributie plus restul la 170.000 de km ea având acum 183.000, sa o schimb pe la 190.000 totuși sau cat mai repede?

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

E recomandat sa o schimbi cat mai repede.
Nu te poti baza nici pe o etichetă, nici pe ce a zis omul, nici pe contorul de kilometri, e regula de baza cand cumperi o mașină.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca a fost schimbata la 170k ce rost are sa schimbi la 190k iar?

| Pacanele777 explică (pentru suntserios):

Pai nu știu sigur dacă a schimbat o, dar ma gândesc ca dacă e lipita aia ca a fost schimbata distribuția, pare de incredere

| suntserios a răspuns (pentru Pacanele777):

Pai cere i o factura daca mai ai contact cu el si asa ai sa afli.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Daca fostul proprietar nu e samsar de la o posta, atunci mai mult ca sigur chiar o schimbat cureaua la 170.000. Adica ce om normal la cap se apuca sa lipeasca minciuni pe la motor. Eu am patit o chestie si mai tare, un samsar o incercat sa imi dea o masina care avea in bord 200. 000km si pe filtrul de aer era lipita o eticheta cu ( distributia schimbata la 300. 000km) laughing.

| andreimihai26123 a răspuns:

Daca a fost schimbata la 170.000 nu are rost sa o schimbi la 190.000