| Davidutz124 a întrebat:

Am si eu o intrebare, am un golf 6 2010, cu volan din cauciuc fara comenzi, mi-as dori sa cumpar un volan cu comenzi, este doar
plug and play sau ce interventii mai am de facut pentru a folosi comenzile de pe volan

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Iti trebuie un 'priceput' in VAG-uri, dotat cu VCDS.
Nu stiu exact ce piese mai sunt necesare, pe langa volan si eventual o noua configurare/codare in VCDS.

| Frank51 a răspuns:

Volanul este fizic plug&play dar ai nevoie de spiră și modul de confort compatibile.

Deci în prezent cu ce ai pe mașină aș zice un 80% șanse să nu funcționeze comenzile.

Demontează volanul și spira, verifică codurile de pe spira și modul de confort, verifică mufele și vezi ce diferențe sunt.

| relian a răspuns:

Ce trebuie sa faci? Sa cumperi alta masina care are comenzi pe volan laughing la fierul vechi care il ai te costa mai mult sa modifici decat daca ai cumpara alta masina.
Masina ta poate nu au cabluri acolo la volan, asa ca ce faci? Pfff eu zic sa iti vezi de treaba, nu vad cu ce te ajuta comenzi la volan, iti zic eu cu nimic. Si cand ai comenzi la volan, tot nu poti face bagi si scoti ce intrebi tu laughing va trebui sa scoti modulele de la comenzi din volanul tau daca ai un volan cu comenzio sa se potriveasca la celalalt volan, altfel comenzile nu mai functioneza.