| vlady1992 a întrebat:

am vazut un vw golf IV Break din 2001 cu toate conditiile inautru cu exceptie piele dar are scaune recaro, dar are motor de 1.6 16v si nu stiu cat consuma ca m-ar tenta

7 răspunsuri:
| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Ia cam un 8%

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Fosta mea prietena are 1, 6 motor simplu si consuma in jur de 6 la drum lung si 8 in oras. Tu ajungi undeva la un 7 afara si 8, 9 in oras.

| Florin6326 a răspuns:

Uite raspunsuri de la detinatori de 1.6 16v ''http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=4444''

| FurtunaDiesel a răspuns:

Chiar am avut un Golf 4 break, decat ca era din 2002, tot 1.6, 16v, in oras consuma aproximativ 10 si afara cam 6 jumate daca mergeam cuminte, adica oarecum regulamentar, 60 in oras si 100-110 afara, si daca mergeam putin mai agresiv ajungeam pe la 7, iarna cand era aderenta mai proasta, chair 7, 5 afara si 11 in oras, dar cu cauciucuri de vara am avut-o... in mare cam asta este consumul. Cineva spunea ca 8 inaintea mea, in cartea terhnica are 8, 6 in oras, deci nu are cum sa consume 8 fiindca orice masina consuma mai mult in realitate decat in carte.

| ozn2012 a răspuns:

Consuma cam 6-7 in afara si 9-10-11 in oras

| olixandru a răspuns:

Am un prieten cu un Golf IV din 2001 dar este hatchback, in oras cunsuma cam 10 %, acum si-a pus si gaz si ii consuma cam 11 %, avand in vedere ca a ta este break putin mai grea consuma cam cu 0.5 l mai mult, asta in functie si de cum a fost intretinuta masina.

| bigalow a răspuns:

5.5 litri in afara si 8 in oras raspunsil cel mai corect.trust mewinking