| sincer a întrebat:

Am si eu o nelamurire, am un golf 4, 1.4 16v si de catva timp se aude o bataie de tachet, ce e de facut? Se poate schimba numai acel tachet sau trebuie schimbata toate rampa? Astept un raspuns de la cei care sunt in masura sa mi-l dea.

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Se poate schimba si unul singur, dar sunt sanse mari sa fie doar din reglaj.
Daca recunosti o bataie de tachet, inseamna ca te pricepi destul de bine, nu e cazul sa te intreb daca ai verificat nivelul uleiului.

9 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Regleaza tachetii prima data, nu uita ca acest reglaj se face cu motorul rece. Mecanicul auto care regleaza tachetii este in masura sa-ti spuna ce jocuri sunt si ce inlocuiri de piese se impun, pentru o functionare optima a motorului.

| covexrobu a răspuns:

Ai reglat toti tachetii si se aude la fel? Daca nu ai facut asta atunci regleaza-i pe toti cum trebuie si daca inca se aude acea bataie schimba-i pe toti, ca sa stii ca ai facut o treaba buna si ca in 2 luni sa nu fi nevoit sa faci iarasi acelasi lucru.

| Cristian_Si_Hilde_Ichim_1977 a răspuns (pentru covexrobu):

Cum sa reglezi niste tacheti hidraulici. voi va auziti ce spunetii

| ionutktm99 a răspuns:

Se schimba acel tachet, dar ti-as recomanda sa-i schimbi pe toti, e mai bine happy

| TheLoveDoctor a răspuns:

Se poate schimba si doar acel tachet. Fi sigur ca doar de acolo este problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe vwforum.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate schimba si singur dar s-ar putea sa fie din reglaj verifica si u

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu tachetii hidraulici nu se pot regla acestia functionand pe presiune de ulei