1. Daca s-a ars becul, nu avea absolut nici un motiv sa arda siguranta; ai avut alta problema
2. Casetofonul iti cere acum codul original, pentru ca ai umblat la sigurante sau borne; vezi unde ai scris codul, cauta pe net si vezi cum se introduce
3. Daca mergi la mecanic, daca e boolangiu isi face de lucru pe la sigurante, borne, se mai uita cu o fata de priceput pe la firele de alternator, mai da un spray pe la contacte si o sa-ti "i-a" vreo 20-30 de lei degeaba. Cu problema asta te duci la electrician auto, un cu totul alt domeniu fata de mecanica. Fara mecanici 'priceputi' care stiu si vopsitorie si mecanica si mai nu-stiu-ce, cand vine vorba de electrica.
Deci, afla codul casetofonului, vezi pe net cum se introduce, si ar trebui sa scapi de problema. Daca mai arde becuri/sigurante si se repeta problema, du-te la un electrician ca inseamna ca are ceva masina.
Am rezolvat am gasit un cod in acte si l-am bagat am lasat castofonul o ora deschis apoi aparut din save 2 save si am bagat codu.
Davidhorvat2015 întreabă: