| FLorinFLR a întrebat:

Am si eu o problema cu masina mi s-a ars un bec de stationare si am mers cu el asa mi s-a ars o siguranta am inlocuito si cand sa vad mi sa resetat ceasul la masina si la casetofon imi apare SAVE am incercat sa tin apasat pe butonul ala AS am un golf 4 si nu stiu ce sa mai ma fac, daca nu ii dau la cap si ma duc la un mecanic ceva cam cat imi i-a? stiu ca pot sa fac si eu asta dar...sunt si incepator de 3 luni am permis... poza aici http://postimg.org/image/8pijfj65v/

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. Daca s-a ars becul, nu avea absolut nici un motiv sa arda siguranta; ai avut alta problema
2. Casetofonul iti cere acum codul original, pentru ca ai umblat la sigurante sau borne; vezi unde ai scris codul, cauta pe net si vezi cum se introduce
3. Daca mergi la mecanic, daca e boolangiu isi face de lucru pe la sigurante, borne, se mai uita cu o fata de priceput pe la firele de alternator, mai da un spray pe la contacte si o sa-ti "i-a" vreo 20-30 de lei degeaba. Cu problema asta te duci la electrician auto, un cu totul alt domeniu fata de mecanica. Fara mecanici 'priceputi' care stiu si vopsitorie si mecanica si mai nu-stiu-ce, cand vine vorba de electrica.
Deci, afla codul casetofonului, vezi pe net cum se introduce, si ar trebui sa scapi de problema. Daca mai arde becuri/sigurante si se repeta problema, du-te la un electrician ca inseamna ca are ceva masina.

2 răspunsuri:
| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

La reprezentanta cu talonul si-ti da codul pentru deblocare!

| FLorinFLR explică:

Am rezolvat am gasit un cod in acte si l-am bagat am lasat castofonul o ora deschis apoi aparut din save 2 save si am bagat codu.