| scorpionalb a întrebat:

Am si eu o problema cu tata el zicea ca vrea sa-mi ia o alta motoreta dar eu nu vreau alta o vreau motoreta care e la un prieten de al lui si nu are ce sa faca cu ea si ziceam sa mi-o faca mie cadou de ziua mea dar el a zis ca imi ia alta cu pedale ca aia are motoru mare cum il conving?

Răspuns Câştigător
| GaNgSty a răspuns:

Si eu am trecut prin asta si cu parere de rau te anunt ca el zice ca e mai sigur pentru tine si este fixat pe ideea de a iti lua o bicicleta cu pedale deci trebuie sa incerci sa vorbesti cu el ceva de gen "Tati nu vreau bicicleta cu pedale vreau scuteru lu cutare stiu ca, crezi ca e prea periculos si ca e periculoasa si partea cu politia dar nu o sa merg cu ea cand mi`o dai tu si nu o sa ma dau in spectacol cu ea te rog" si sa faci si o fata de nevinovat asta cred ca e singura solutie prietene...
Mult succes si incearca sa il convingi prin dragalasenie si prin nevinovatie cred ca intelegi sper sa reusesti findca si eu am aceeasi pasiune si te inteleg foarte perfect...

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Motoreta cu pedale? Cred ca vrei sa zici bicicleta, o motoreta are o pedala (ambriaj). Oricum cea noua e mai buna pentru ca vine cu garantie si e in stare destul de buna.