| fu210fk a întrebat:

Am si eu o problema.
ieri mergeam cu masina, ma intorcem de la servici si in drum spre casa il depasesc pe unu cu o masina rosie, el mergea cu vreo 30 la ora, si il clacsonez ca nu vroia sa se dea sa-l depasesc.
ajung in fata blocului parchez masina si il vad pe cel pe care l-am depasit ca se opreste pe partea cealalta a strazii si imi zice dupa ce se da jos din masina, ca de ce ii arat semne obscene la volan, la inceput nu l-am bagat in seama crezand ca nu vorbeste cu mine, dar dupa ce a inceput sa ma injure si sa strige dupa mine, ma uit la el si ii zic ca daca are vreo problema sa vina la mine si sa vorbeasca. la scurt timp dupa ce se apropie acel sofer catre mine 2 jandarmi care au vazut toata faza ne iau la intrebari pe amandoi, si vor sa vada ce s-a intamplat, ne iau datele, acel sofer ii explica varianta lui eu ii explic jandarmului varianta mea si au zis ca pentru orice plangere sa mergem la politia locala.
aici intervine si intrebarea mea, are acel om ce sa-mi faca pentru sicanare in trafic din moment ce eu nu a facut nimic? din moment ce eu sau pasagerul din dreapta care statea cu mana afara pe geam nu am aratat scene obscene are ce sa ne faca, pur si simplu omul acela parca era nebun, un cocalar care pur si simplu vroia sa ne bata pentru ca l-am depasit.
poate depune plangere la politie sau ceva de genu?
nu imi e de alta dar nu am timp de pierdut pe la politie cu prostii din astea

3 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cam greu de stabilit vinovatia in asemenea cazuri.Comportamentul unora e greu de inteles.Cred ca a considerat o provocare faptul ca l-ai claxonat cand ai trecut prin dreptul lui.Nu v-a depune plangere.Voi erati doi, el singur.Iar daca e asa prost sa o faca, veti primi poate un avertisment.Vezi numai sa nu fie vreun,, frustrat,, care sa-ti faca ceva la masina.

| JulyStorm a răspuns:

Daca n-are martori, e cuvantul tau impotriva cuvantului sau. Si daca tu te porti omeneste, vorbesti calm si le explici politistilor cum s-au intamplat lucrurile, te vor crede pe tine. Ala cu siguranta e sarit de pe fix.
Daca ar veni dupa mine toti cocalarii carora le arat eu degetul mijlociu in trafic, ar trebui sa-mi fac program de luat bataie dimineata, la pranz si seara.

| DonyHD a răspuns:

Nu are ce sa-ti faca da-i dracul ca m-am saturat pana peste cap de cocalarii astia jegosi de la volan.