| NoTurbinaNoGood a întrebat:

Am si eu o problema, pe drumuri de munte si nu numai, cand ninge usor dau de coloane de cate 10-20 de masini, care nu stiu ce fac, dar nu prea merg.
Cand ies in depasire clipeste de cateva ori un triunghi galben cu o masinuta de drifter, apoi dispar celelalte masini in oglinda.
A mai patit cineva?
Opel z19dth.
Masinile alea au in principal numere de B, GL, CT, si alte destinatii agricole. Oare pe acolo nu ninge niciodata?
Sau daca ninge, viteza maxima in afara localitatii e de 40km/h?

Răspuns Câştigător
| Digikey a răspuns:

Este suficient sa fie unul care merge incet ca se face coada de 20 de masini.Cei care fac des DN1 Bucuresti Sinaia au impresia ca zboara la 40km/h in afata localitatii.Ei sunt obisnuiti cu 5km/h cateva ore in coloana.

| NoTurbinaNoGood explică (pentru Digikey):

Asta pentru ca Bucurestenii au descoperit un singur loc, din tot lantul carpatic. Daca i-ar duce mintea si spre alte statiuni, nu ar mai aparea la stiri in fiecare weekend, ca au vrut sa bea un vin fiert, si l-au baut in trafic.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Acele masini merg in coloane, incet, fiindca cunosc locul si sa nu faca vreun accident sau sa se impotmoleasca.
Tie-ti indica triunghiul galben ca nu ai aderenta sigura pe carosabil, dar tu totusi depasesti coloana de masini, mergi spre necunoscut cu viteza. Ai mari sanse sa derapezi de pe sosea sau sa te "pupi" cu un alt vehicul ce vine din fata sau cu alt obstacol.

Nu-ti forta norocul!
Se poate intoarce impotriva ta si vei regreta toata viata!

| NoTurbinaNoGood explică (pentru Bula):

Aia nu cunosc locul, si nu au treaba cu condusul, daca merg cu 40km/h in linie dreapta, cand ninge in aer, si pe jos e doar ud (nici vorba de impotmolit).
Nu merg spre necunoscut, eu mergeam acasa... Am mai fost pe acolo thinking
Si crede-ma ca depasesc sigur, triunghiul se aprinde de la 320Nm pusi pe anvelope inguste de iarna.
Eu nu inteleg de ce aleg unii sa doarma la volan, in loc sa stea acasa, sau sa mearga cu CFR-ul...

| SoulReaver a răspuns:

Iti patineaza rotile, ala cu masina de drifter e simbolul antiderapajului. E un sistem care ajuta sa tii masina pe sosea. (In limbaj babesc). Esr sau esp se numesc sistemele. Depinde de masina.