| Birta_Sorin_Ionut_1990 a întrebat:

Am si eu o rugaminte va rog. am o yamaha tzr 50 si nu stiu cum sa fac sa se auda suntetul mai gros. am auzit ca daca scot tot din toba adica satele acelea si ce mai e peacolo se aude mai gros. datim vreo idee sau spuneti-mi cum sa fac. va multumesc

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

E cea mai mare problema pentru ca se aude mai tare si mai urat dar nu mai gros, este un sunet urat daca scoti sitele nu un sunet mai puternic dar placut. Fara filtre cu siguranta vei lua si o groaza de amenzi pentru asta si nu se merita. Daca vrei sa se auda mai gros cum spui tu singura solutie este o toba sport de sunet!

| Birta_Sorin_Ionut_1990 explică (pentru FurtunaDiesel):

Nu neaparat mai puternic vreau zgomotu, ci mai gros putin am auzit la altcineva sa dau gaura in toba cu un cui dar nu stiu cum se procedeaza (zona )

| Birta_Sorin_Ionut_1990 explică (pentru FurtunaDiesel):

Mersi,nu vreau sa se auda tare si urat sa urle ca nebuna, vreau sa se auda putin MAI GROS, a zis cineva sa dau gaura cu cuiul in toba

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru Birta_Sorin_Ionut_1990):

Atunci o sa se auda un sunet spart, ca de geam spart doar ca alta tonalitate nici decum gros, o sa urle dar nu o sa se auda mai gros. Ca sa se auda mai gros cauti o toba de sunet, doar finala!