| XatomisX a întrebat:

Am strans cu greu 2.000 de euro si ma gandeam sa imi cumpar o masina peste 2 luni faci 18 ani ce masina as putea lua? dau funda cine imi gaseste una buna stiti nu imi permit una mai scumpa ca eu nu sunt ca alti parinti sa ii cumpere copilului masina de 15.000 de euro eu am muncit pentru banii astia

15 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Eu ti-as recomanda un Opel Astra F dupa 1994 (s-au facut mici modificari). Pana in 1500 de euro gasesti una chiar mai noua, cu motor Ecotec, cel putin cu clima si ABS, in stare foarte buna. De ceilalti 500 ii montezi o instalatie GPL si vei avea o masina cu cheltuieli minime de intretinere. Piesele de Astra F se gasesc pe toate gardurile si nu iti va veni sa crezi cat de ieftine sunt.
Ar mai fi o varianta, fiind tanar poti opta si pentru o masina in doua usi, cred ca te-ai incadra la un Astra G dupa 2002, cu motor Euro4.

| Cronki a răspuns:

Http://www.tocmai.ro/anunturi/auto/romania.html
.mi-a atras atentia o laguna din 2004, dar ramane la alegerea ta, apoi sa mergi cu cineva care se pricepe, cand vrei sa cumperi!

| AgathaRo a răspuns:

Fiind la inceput recomand o masina cu care sa te acomodezi degeaba iti iei o masina buna, risiti o faci praf. Am patit eu dupa o saptamana cand dadeam cu spatele am zgariat-o fara sa vreau.

| tudorviorel a răspuns:

La banii astia poti lua un cielo din 2004 -2005 bun care a re un singur proprietar ori solenta daca umbli putin poti gasi cu gpl pe masina.nu te sfatuiesc sa cumperi ww opel din 95 parerea mea. uitate bine inainte de a da banii.mai ales ca sintmunciti de tine.

| XatomisX explică (pentru tudorviorel):

Am gasit un peugeot 206 din 2004 107.000 km la 1990 de euro si inmatriculat motir de 1400 benzina

| sergiu1s a răspuns:

Http://www.auto.ro/opel-astra/1654250.html
e o masina foarte buna si aspectoasa si mai ales pentru incepatori succes iti ramn bani si de benzina funda

| xyz12309 a răspuns:

Http://www.autovit.ro/autoturisme///1995-/?mileage=150000&price[to]=2000

aici gasesti exact, m-as orienta spre ceva sub 150 de mii de km, fara nume anonime si nu masini gen Renault, Peugeot, Suzuki, etc...
as alege ceva BMW, Opel, Volkswagen...
motor mic, maxim 1.6, nu iti recomand un diesel cu mai mult de 100 de mii de km...
o solenza iti recomand, nu ai idee cat de bune sunt masinile astea si gasesti la suma aceasta...
http://www.autovit.ro/dacia-solenza-C27705196.html

| DDDonald a răspuns (pentru xyz12309):

De ce se dau km in urma in Romania? Pentru ca romanul si-o cere! Ce are diesel-ul cu peste 100 000? vorbesti din auzite?

| xyz12309 a răspuns (pentru DDDonald):

sa zicem doar ca se strica mai usor decat cele pe benzina si apar probleme mai des...
de ce esti tu convins ca fiat e masina buna din moment ce il recomanzi cu atata caldura?

| DDDonald a răspuns (pentru xyz12309):

Il recomand cu atata caldura la acesti bani happy

| XatomisX explică (pentru DDDonald):

Da ce sunt asa ieftine fiaturile? cred ca o sa cumpar prima are doat 75.000 km si arata super

| DDDonald a răspuns (pentru XatomisX):

Pai Fiat produce masini low cost si Albea nu se mai produce...iar in general masinile care nu se mai produc au un pret mai mic. Inainte sa caumperi masina ar fi bine sa o duci la un mecanic in orasul respectiv pentru a efectua un tester care te va costa maxim 200 300 ron (cred) dar e binevenit. Daca te mai pot ajuta cu ceva ma poti contacta la adresa de mail stefan_stef514@yahoo.com. Ma bucur ca ti-am fost de ajutor!

| ionut671 a răspuns:

Depinde preferinta eu am un bnw 318 2000 an l-am luat in decembrie la 1500 euro din Germania si merge super si acum dar acum nu stiu daca o ei si o ti in Romania nu cred ca tine mai mult de 4 ani acolo e dezastru cu strazile deci si reparatia e cam la fel

| ionut671 a răspuns:

Daca stii germana te pot ajuta cu multe situri de automobile si le gasesti eftine aici